ABNY
Image default
Bedrijven

Bedrijfsbeveiliging

Bezit jij een onderneming met een eigen pand? Dan is de kans groot dat hier spullen van waarde liggen opgeslagen. Helaas is niet iedereen gedreven om hard te werken, en kiezen sommigen ervoor om op een illegale manier hun rijkdom te vergaren. Dit doen zij bijvoorbeeld door bij bedrijven in te breken en hier spullen te stelen. Dit is ontzettend vervelend. Vaak is het via de verzekering mogelijk om geld terug te vorderen, maar het gedoe wat hier bij komt kijken is enorm. Het is allerlei ongevraagde moeite, die in je schoot wordt geworpen door criminelen. Daar komt nog bij kijken dat de spullen zeer waarschijnlijk nooit meer worden teruggevonden. Of er een kans is dat de spullen getraceerd kunnen worden, hangt af van de aard van het product. Wanneer het gaat om technische producten, zoals telefoons of laptops, is het relatief eenvoudig deze te traceren wanneer ze aan staan. Dit betekent dat deze producten voor de dieven relatief onbruikbaar zijn: ze kunnen ze niet aanzetten, anders kunnen zij opgespoord worden. Dit betekent echter niet dat deze spullen niet aantrekkelijk zijn voor boeven. Om er zeker van te zijn dat de boeven opgespoord kunnen worden, is het verstandig om het bedrijfspand uit te rusten met camera beveiliging. Deze camera’s registreren bewegingen waarop zij zullen beginnen met opnemen. Naast dat de camera’s een goed middel zijn om de dieven op te sporen, werken zij ook preventief. De camera’s kunnen ook door een elektricien aan een alarm gelinkt worden, wat er voor zorgt dat er direct alarm wordt geslagen bij verdachte situaties. Dit kan er voor zorgen dat de dieven de benen nemen bij het horen van het alarm. Op deze manier kun je dus voorkomen dat jouw organisatie de dupe wordt van criminelen.

https://www.groenewegendelft.nl/