Werkkleding voor maximale bescherming van uw personeel

Comfortabel en veilig

Bent u op zoek naar werkkleding, dan bent u werkzaam in een sector waar veiligheid en comfort hoog in het vaandel staan. De kleding moet goed zitten, een comfortabele pasvorm hebben en, minstens zo belangrijk, de maximale veiligheid kunnen bieden. Daarom doet het u zeker goed om de kleding voor uw personeel bij de specialist te kopen. Hier weten ze namelijk als geen ander waar de kleding voor uw branche aan moet voldoen en hoe uw personeel op de best mogelijke manier beschermd kan worden. U profiteer van een gunstige prijs-kwaliteit, u heeft de keuze uit een breed scala aan merken en ook op het gebied van de kleur en pasvorm van de kleding zijn er meer dan genoeg mogelijkheden.

U heeft de keuze uit werkkleding in de breedste zin van het woord

Naar wat voor soort werkkleding bent u eigenlijk precies op zoek? En gaat het om een enkele werknemer, een kleiner team of een complete afdeling van ruim 100 personeel? Wat uw situatie ook is, bij de specialist kiest u uit kleding om mee te werken in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan werkbroeken, werkjassen, bovenkleding, overalls, reflectiekleding, doorwerkkleding en vlam vertragende kleding. Voor zowel koude als warme omstandigheden om in te werken is er dus voldoende aanbod te verkrijgen.

Kies uit kleding voor verschillende sectoren

De werkkleding die u haalt bij  Huigenbos Bedrijfskleding is geschikt voor verschillende sectoren. Denk hierbij aan bouw kleding, zorgkleding, horeca kleding, las kleding, offshore kleding, thermo kleding, diepvrieskleding en zaagkleding. Heeft u vragen over de collecties of ontvangt u graag advies op maat? De specialist staat u graag te woord als u contact opneemt.