Wespennestverwijderen.com over de limonadewesp

Ben jij altijd degene die alle limonadeglazen al automatisch afgedekt? Let je altijd op de kinderen als ze een ijsje eten? En raak je altijd gelijk in paniek als je een wesp ziet vliegen? Anderen hebben jou dan vast wel eens panisch genoemd… Maar daar is wespennestverwijderen.com het zeker niet mee eens. Je bent dan namelijk terecht op je hoede. De wespen komen namelijk elk jaar in grotere getale en ze lijken steeds agressiever te worden. We hebben het in Nederland voornamelijk over drie soorten wespen. Namelijk de Duitse wesp, de hoornaar en de limonadewesp. Deze laatste wordt ook wel de ‘gewone’ wesp genoemd en gaat wespennestverwijderen.com verder toelichten in onderstaand artikel.

Dé limonadewesp

Eigenlijk heeft deze wespensoort geen introductie nodig. Bijna iedereen kent de limonadewesp van terrassen, barbeques en pretparken. De glazen frisdrank, de stukjes vlaai, de zoete sauzen en de ijsjes worden elk jaar weer massaal doelwit van deze zoetekauw. De verzamelde suikers worden als brandstof gebruikt om op insecten te kunnen jagen. De stukjes voorgekauwde muggen en vliegen zijn rijk aan eiwitten en worden aan de jonge larven gevoerd. Die zullen er goed van groeien. Helaas betekent dit dat er dan nog meer wespen zullen volgen.

Het uiterlijk van de limonadewesp

Wespennestverwijderen.com heeft er al veel voorbij zien komen en kan ons daarom in geuren en kleuren vertellen wat het uiterlijk van de limonadewesp is. De limonadewesp kun je herkennen aan het kleine lijfje in tegenstelling tot andere wespensoorten. Daarnaast is deze wespensoort meer geel gekleurd en hebben deze wespen een bredere kaak. Dit laatste uiterlijke kenmerk heeft te maken met de vermaling van de zoetigheden en de insecten die ze vervolgens aan de larven geven.

Wat te doen?

Als je aanhoudend last hebt van limonadewespen zit er naar alle waarschijnlijkheid een wespennest in de buurt. Je kunt dan het beste wespennestverwijderen.com voor inschakelen. Zij kunnen een nest op een veilige manier verwijderen. We raden je in ieder geval aan om niet zelf te proberen om het nest te verwijderen of de ingang van het nest te dichten. De wespen zouden dan namelijk kunnen uitbreken en met grote getalen op je af kunnen komen. Ze zullen dan zeker niet aarzelen je te steken en daar wordt je al helemaal niet vrolijk van! Schakel daarom zo spoedig mogelijk wespennestverwijderen.com in voor de bestrijding van zowel limonadewespen als andere wespensoorten.