Simulatie optimalisatie bij BPO

 

BPO is een productontwikkeling bureau in Delft, hier kan je terecht voor verschillende dingen. Een voorbeeld hiervan is simulaties en product optimalisaties. Wil je de volgende serie van je producten anders hebben, bijvoorbeeld een ander materiaal. Of wil je kijken hoe de kosten wat efficiënter kunnen worden. Voor dit alles kun je terecht bij BPO. Wanneer je belangrijke of complexe vraagstukken hebt kunnen we medewerkers van BPO je helpen om deze op te lossen. Ze hebben veel verstand van technische ontwikkelingen en maken gebruik van de beste simulatietools. Dit zorgt ervoor dat ze de beste antwoorden aan jou kunnen geven wanneer het gaat om je producten. Dit wordt gedaan door een FEM simulatie.

Maar waar wordt er precies naar gekeken tijdens een FEM simulatie. Deze simulatie wordt toegepast als het gaat om het optimaliseren en analyseren van de mechanische belastbaarheid. Dit staat dan tegenover het minimale gewicht of de minimale kosten. Tijdens de simulatie krijg je meer inzicht in de volgende situaties: verhelpen van problemen met een falend onderdeel, ontwikkeling van bepaalde producten en de reductie van bestaande oplossingen van een product. Tijdens deze simulatie wordt er gekeken naar de meest uiteenlopende belasting simulaties.  Tijdens deze simulaties houdt BPO rekening met de inhoud van het product, de temperatuur, de invloed van de tijd en de eigenschappen van de materialen.

BPO is een bedrijf dat sinds 1987 het bureau is op het gebied van technische ontwikkelingen. De specialiteit van BPO is de ontwikkeling van kunststof. Voor verschillende dingen op het gebied van technische ontwikkelingen, vooral als deze te maken hebben met kunststof, kun je terecht bij BPO. Bij BPO werken veel enthousiaste medewerkers. Deze medewerkers werken op het gebied van productontwikkeling. Denk hierbij aan productontwerpers, mechanische experts, projectleiders en productspecialisten. Neem een kijkje op de site voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden die BPO voor je biedt!

http://www.bpo.nl