ABNY
Image default
Hobby en vrije tijd

Ga jij binnenkort een dagje weg met je kinderen?

Op zoek naar ideeën voor een leuk dagje weg met kinderen? Kijk dan eens naar Vogelpark Avifauna. Dit park heeft genoeg belevenissen te bieden voor de hele familie. Je kunt er allerlei dieren ontmoeten, maar ook heerlijk spelen. Daarom is het een geweldig dagje weg voor het hele gezin. Je wandelt er langs allerlei exotische vogels en andere dieren. Een populair onderdeel is natuurlijk de enorme speeltuin waar je zowel buiten als binnen kunt spelen. Hét succesrecept voor een dagje weg met het gezin. Bezoek daarom Vogelpark Avifauna, een echte belevenis voor een dagje weg met kinderen.

Een geslaagd dagje weg voor het hele gezin

In Vogelpark Avifauna ontmoet je de dieren in hun natuurlijke omgeving. Zo vindt je in de Oosterse tuin de prachtigste Aziatische vogels, maar ook rode panda’s en exotische planten. In de Lori Landing waan je je in Australië. Je krijgt zelfs de kans om de lori’s te voeren. Een geweldig onderdeel tijdens een dagje uit met het gezin. Wandel ook door het Madagaskargebied waar allerlei Afrikaanse dieren leven. Niet alleen de vogels zijn de moeite waard om te zien. Laat je verrassen door de grappige halfaapjes, die maar wat graag even komen kijken. En wil je de flamingo’s zien? Kom dan langs in het Cubaanse brakwatermoeras. Tijdens zo’n dagje weg met kinderen kom je ogen te kort.

Plan nu je dagje weg met kinderen

Een dagje weg met kinderen verdient een goede voorbereiding. Check daarom van tevoren het dagprogramma van Vogelpark Avifauna. Hier zie je wanneer de spectaculaire vogeldemonstraties plaatsvinden. Ook de tijdstippen van de voederpraatjes staan erop. De verzorgers vertellen je dan allerlei leuke weetjes over de dieren in het park. Zo is een gezellig dagje weg met het gezin ook nog eens heel leerzaam. Vogelpark Avifauna is elke dag te bezoeken en open van 9.00 uur tot 18.00 uur. Bij het park kun je gratis parkeren. En wil je iets eten of drinken tijdens je dagje uit met de kinderen? In het park vind je verschillende restaurants waar je terecht kan voor een hapje en drankje.