ABNY
Image default
Energie

Doe ook mee aan het verbeteren van het millieu door de aanschaf van een elektrische kachel

Doe ook mee aan het verbeteren van het millieu door de aanschaf van een elektrische kachel.

Je wilt toch ook je steentje bijdragen aan een beter leefklimaat en een beter millieu? En als het even kan ook een beetje besparen. Het leven is immers al duur genoeg. 

Gelukkig komen er steeds meer alternatieven voor het verwarmen van je huis zoals elektrische
cv´s en voor kleine ruimtes zoals de badkamer, de studeerkamer of de kinderkamer een elektrische kachel. 

Een elektrische kachel is zo geplaatst en goedkoop in aanschaf.

 

Een millieuvriendelijke manier om een kleine ruimte super snel te verwarmen.

De elektrische kachels van het merk HJM bijvoorbeeld, zijn verkrijgbaar in 2 verschillende modellen en van elk model is er een grote en een kleine variant en zijn geheel zelf te programmeren door middel van een digitaal display, wat zorgt voor een aanzienlijke energie besparing. 

De HJM Neris is verkrijgbaar als 500 Watt, deze heeft als afmeting 780x505x100mm en een iets groter model de 750 Watt, hiervan zijn de afmetingen 1140x505x100mm en weegt 5,1 kg.

De HJM Noor is een badkamerverwarming met buizen waartussen je je handdoek kunt hangen en is er ook in een 500 en een 750 Watt. Zowel de badkamerverwarming HJM Noor en de eerder genoemde badkamerverwarming Neris zijn verkrijgbaar in de kleur wit. 
De elektrische handdoekkachel zorgt er bovendien voor dat je een home-spa gevoel ervaart, doordat je na het douchen een heerlijk warme handdoek hebt om je af te drogen.

 

De handdoekkachel is ook nog prachtig om te zien, mooie strakke ontwerpen, plat en nemen daardoor weinig ruimte in. Op de website van eleketrischeboiler.eu staat alle informatie over de handdoekkachels, plus duidelijke Nederlandstalige monage handleidingen. Alle formaten en speciale calculatoren om te berekenen welke elektrische kachel, elektrische cv of elektrische boiler het meest geschikt is.

 

 

 

Bijna alles is op voorraad dus de volgende dag al in huis. Neem een een kijkje op de website van elektrischeboiler.eu en laat je inspireren.

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/accessoires/elektrische-kachels/