ABNY
Winkelen

Slim uw water verwarmen met elektrische boilers van DAT

Slim uw boilerwater verwarmen met de elektrische boilers van DAT.

U wilt verduurzamen en op een slimmere manier uw boiler water verwarmen? Het kan met de nieuwe DAT-Aparici ECO smart elektrische boilers.

De elektrische boilers van het merk DAT zijn uitgerust met een smart controller, deze controller meet de eerste zeven dagen uw persoonlijke verbruik en aan de hand van een bepaald algoritme programmeert de elektrische boiler zichzelf zo dat er zo min mogelijk energie wordt verbruikt.
Slim dus!

De DAT boilers zijn verkrijgbaar in verschillende modellen; er is een DAT Nofer Quality-Pro, een DAT Aparici Eficiente en een DAT Aprarici ECO Smart en de boilers zijn verkrijgbaar in een verschillend aantal liters; 30, 50 , 75, 80 en 100 liter. 

 

 

Ook kan er gekozen worden voor verschillende wattages. Zoals een 800watt een 1200watt of een 2000watt. Ideaal voor op campings, zomerhuisjes of grote projecten.

 

De DAT-Aparici Eficiente is net als de DAT-Aparici Eco smart een energiezuinige boiler en is uitgerust met een SMART controller die zichzelf programmeert op een zo zuinig mogelijk verbruik.

Het verschil tussen de boilers is oa het model, de DAT-Aparici ECO smart is rond, terwijl de DAT-Aparici Eficiente een plat model is met een diepte van slechts 28 cm. En kan gewoon in het zicht gehangen worden door het mooie strakke design. Dit model heeft 2 tanken met in elke tank een eigen anode en apart verwarmingselement. Dit zorgt voor minder warmte verlies en een snelle opwarmtijd.

Beide elektrische boilers kunnen horizontaal of verticaal geplaatst worden.

De DAT elektrische boiler is verkrijgbaar in; 30, 50, 80 en 100 liter en de boilers worden geleverd met ophangbeugels, aansluitsnoer, montageschroeven en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie. U kunt deze boilers aanschaffen via elektrischeboiler.eu

De elektrische boilers hebben een energielabel A/B.

Besparen op uw stroomkosten zonder dat u inlevert op luxe en kwaliteit.

Kijk anders ook eens op de informatieve website van elektrischeboiler.eu voor meer informatie over deze en vele andere elektrische boilers of elektrische CV’s.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/

Gerelateerde artikelen

Voordelen van het gebruik van wasbare luiers

Een elektrische boiler is de weg naar duurzaamheid voor iedereen.

Tweedehands witgoed bij WGS!