ABNY
Image default
Auto’s en Motoren

Bij Paruzzi worden Kever fans op hun wenken bediend

Op zoek naar onderdelen voor je Baja Kever? Of wil je je Kever zelf ombouwen tot Baja model? Bij Paruzzi zit je helemaal goed. Het Baja-pakket dat je online kunt bestellen, bestaat uit:

-voor- en achterspatborden;

-een kofferklep;

-een afwerkonderdeel voor de neus van de auto;

-een afwerkonderdeel dat boven de motor geplaatst moet worden.

Is de bouw van je nieuwe Baja geslaagd, vergeet dan niet om de RDW in te schakelen voor de verplichte keuring. Ook moet op het kenteken de ombouw gemeld worden. Op de website van Paruzzi lees je hoe de Baja is ontstaan en wat de specifieke kenmerken zijn.

 

Interessant leesvoer

Het is alom bekend dat Paruzzi hét adres is voor VW classic parts. Wat niet iedereen weet is dat je er ook leesvoer zoals een boek VW Kever kunt kopen. De titel luidt ‘De VW Kever’ en het boekwerk bestaat uit 153 pagina’s. Het bevat een historische schets, tips voor onderhoudswerk en allerlei interessante weetjes. Er staan veel schitterende foto’s in. Dit boek is een aanrader voor iedereen die een Kever heeft, maar ook voor degenen die van plan zijn eigenaar te worden van dit model Volkswagen. Het Paruzzi-nummer is 09331 en de actuele prijs is €24,95. Als je vandaag bestelt, heb je ‘De VW Kever’ binnen enkele dagen in huis. Voor je een order plaatst nog een tip: er zijn veel meer boeken die je vast leuk vindt om te lezen. Bijvoorbeeld ‘Uit de archieven van Volkswagen’ en ‘ClassicVW TECH’ volume 1 tot en met 7.

Paruzzi is per mail en telefonisch bereikbaar voor technische vragen, informatie over bestellingen en algemene gegevens over klassieke Volkswagens. Je kunt te woord worden gestaan in het Nederlands, Engels of Duits. Hierbij het telefoonnummer: +31(0)113-503555. Als je het leuk vindt om bepaalde artikelen zelf op te komen halen, ben je welkom aan de Kreeft 16 in Yerseke. Via de A58 rijd je Zeeland binnen. Na Kruiningen neem je de N673 richting Yerseke. Tot gauw!

https://www.paruzzi.com/