ABNY
Woningen

De huidige woningmarkt van Venlo

Sinds een aantal jaren geleden, gaat het veel beter op de vastgoedmarkt, en in Limburg zelfs heel goed! Het is zelfs zo dat met name Limburg hoog bovenaan de lijst staat als het gaat over de waarde van woningen, en Venlo zit met haar 40.000 euro verschil ten opzichte van 2008 rond het gemiddelde hiervan.

Aanbod huizen Venlo

Er zijn, zoals in veel steden, altijd locaties met nieuwbouw te vinden. Hier kan je nu al in investeren. Binnen Venlo kan hiervoor gekeken worden naar het gebied ‘’Anno 1870’’, een plek dichtbij de Maas op een korte afstand van het stadscentrum. Hier worden 11 moderne beneden- en bovenwoningen ontwikkeld, en 21 grondgebonden woningen.

In Venlo staan er enkele honderden huizen te koop. Om een professioneel overzicht van het aanbod te krijgen en dus vakkundig begeleid te worden, is het vrijwel altijd het beste om simpelweg een makelaar in Venlo om de arm te nemen.

Huizenprijzen Venlo

Virtuele waarde betekent dat de huizenwaarde een schatting is, en niet automatisch een garantie. Sinds de vorige piek van de woningmarkt in 2008 is de virtuele waarde van een huis in Venlo dus gemiddeld gestegen met maar liefst 40.000 euro. Bij statistische analyses wordt iets vaak in denkbeeldige gegevens (virtueel dus) uitgedrukt. Maar wat wil dit zeggen voor de tijd om te verkopen en/of kopen?

Makelaars Venlo

Het beste kunt u contact opnemen met een betrouwbare makelaar in Venlo, of u nu wilt kopen of verkopen. Ook voor een randgemeente zoals de gemeente Venray kunt een makelaar in Venray opzoeken. Naast dergelijke nieuwbouwprojecten en wat u zelf kunt vinden op het internet zijn er ook plekken die niet snel te vinden zijn en zeker wel een mooie woning kunnen opleveren. 

Huis verkopen Venlo

Het wordt steeds makkelijker voor een koper om een hypotheek te krijgen, vast contract of niet. De stijging in waarde wil dus niet zeggen dat er niet meer gekocht wordt. Sterker zelfs, waar de prijzen misschien fors gestegen lijken, is een nieuwe hypotheek nog steeds historisch laag in rente. Voor verkopers is het in Venlo ook een goede tijd, want in Limburg is er een tekort aan woningen op de markt, waardoor er over het algemeen genoeg interesse is. Dit komt bovenop de hogere waarde van je woning, waardoor je een flink voordeel kunt krijgen.

https://www.eugeneschreinemachers.nl/

Gerelateerde artikelen

Uw huis elektrisch verwarmen met de Eltherm elektrische cv ketel

Certificering voor sloten

Waarom het inschakelen van een aankoopmakelaar een goed idee is