ABNY
Image default
Toerisme

Nieuw reisbureau AmerikaNu.nl

Ben jij er klaar voor Amerika helemaal op jouw manier te ontdekken? Je hebt besloten dat jouw volgende trip een trip naar Amerika wordt maar Amerika is hartstikke groot en je weet niet goed hoe je dit het beste kunt plannen. Er zijn zoveel plekken die je graag eens wilt zien, dat het je overweldigt. Gelukkig is er een nieuw reisbureau genaamd AmerikaNu.nl dat jouw maatwerkreis naar Amerika helemaal kan regelen! 

 Wat zijn de voordelen van AmerikaNu.nl?

 De mensen van AmerikaNu.nl hebben al ruim 27 jaar ervaring met het samenstellen van reizen naar Amerika en weten dus precies hoe ze dit moeten doen! Daarnaast vind je bij hen altijd de voordeligste prijzen, valt jouw pakket onder het garantiefonds GGTO en graag je vaak iets extra’s. dit kan zijn een Alcatraz tour of bijvoorbeeld een Hollywood Bike Tour. 

Daarnaast is er heel erg veel mogelijk. Zo kun je kiezen voor vaste rondreizen, Fly & Dives, of een reis op maat. Ook een reis met de auto of camper is mogelijk! Hiervoor zijn er ook regelmatig acties zoals een camper-wegbrengspecial of een gratis upgrade voor de auto. Alle offertes worden gemaakt op basis van jouw wensen en eisen en het is ook mogelijk een persoonlijk reisadvies te krijgen. dit kan op kantoor of bij jou thuis. 

 

Wil je graag een afspraak maken of langskomen op kantoor om je reis te bespreken? Dat kan! 

AmerikaNu.nl
De Grote Beer 15
5215 MR Den Bosch 
31 (0)73 205 09 56
info@amerikanu.nl 

 

Populaire rondreizen 

The Great West – Wereldberoemde bezienswaardigheden, steden en natuur. In deze autorondreis ben je 22 dagen lang onderweg vanuit Los Angeles. Je reist door Californië, Arizona, Utah en Nevada om daarna weer terug te keren in Los Angeles. 

 American Music & Movies Trail – Tijdens deze rondreis van 15 dagen die begint en eindigt in Chicago volg je de voetstappen van de grootste Amerikaanse wereldsterren in zeven staten en negen steden. Nadat je vertrekt vanuit Chicago zie je ook steden als St. Louis, Memphis, New Orleans en Nashville.

 Bluegrass & Bourbon Trail – Ben jij klaar voor muziek, geschiedenis, natuur en bourbon? Dan is deze 10-daagse autorondreis echt iets voor jou! Je rijdt hier langs de hoogtepunten van Tennessee en Kentucky. Je start en eindigt de reis in Memphis. 

 The Wild, Wild West – Je vertrekt vanuit Los Angeles en reis met de auto 14 dagen lang door Amerika. Tijdens deze rondreis zie je alle hoogtepunten van het westen. Denk hierbij aan pioniers, indianen, steden, wereldwonderen en natuurlijk de Route 66.