ABNY
Eten en drinken

Goedkoop Vegetarisch Eten – Hoe Kan Het?

Vegetarisch eten is zeer populair geworden de afgelopen jaren. Niet alleen is het een stuk gezonder om af en toe een maaltijd zonder vlees te benutten maar is het ook in vele gevallen een stuk beter voor de planeet. Er is alleen een probleem met vegetarisch eten en dat is vaak de prijs dat het kost.

Vegetarische vleesvervangende producten zijn regelmatig twee of drie keer zo duur als normaal vleeswaar wat uiteraard flink op kan lopen als je enkel vegetarisch eet. Gelukkig zijn er wel enkele manieren om toch nog geld te besparen op je boodschappen, ook al ben je vegetarisch. Hier gaan we het in dit artikel over hebben!

 

Volg de aanbiedingen

Bijna alle supermarkten hebben een vegetarisch assortiment. Door goed de weekelijkse aanbiedingen te volgen kan je flink wat geld besparen. Zo zijn er deze week in de Plus folder meerdere vegetarische assortimenten in de aanbieding, zowel diverse groente, fruit en andere vegetarische bijproducten.

Vorige week zagen we dit ook bij de Dirk en AH, dus zijn er toch regelmatig kortingen te verkrijgen op deze producten.

 

Doe het zelf

Online zijn er diverse recepten en filmpjes te vinden over hoe je zelf deze vleesvervangende producten kunt maken. Dit scheelt niet alleen heel veel geld maar het is ook nog eens leuk om te doen!

Hier onder kan je bijvoorbeeld zien hoe je vegetarische kroketten kunt maken.

 

 

Probeer het anders

Eet eens iets anders, probeer een ander merk vegetarische producten of maak ze zelf. Het anders proberen dan hoe je het normaal doet vergroot je mogelijkheden op kortingen en andere voordelen. Het extra variatie in je dieet is ook nog eens heel gezond!

Dit artikel van Mileau Defensie helpt je vast goed op weg!

 

Goedkoop vegetarisch eten

Dit waren drie korte tips over hoe je goedkoop vegetarisch kan komen, maar er zijn natuurlijk nog veel meer manieren om het voor elkaar te krijgen. Door deze tips te volgen ben je in ieder geval al goed op weg en kan je genieten van goedkopere vegetarische maaltijden.

 

https://kimbino.nl

Gerelateerde artikelen

De lekkerste rode wijn; merlot

Dordrecht catering

Gemakkelijke gezonde recepten