Camping of vakantiehuis huren tijdens het Formule 1 weekend

Sinds lange tijd wordt de Formule 1 weer in Nederland gereden! Van vrijdag 1 mei tot en met zondag 3 mei staat in Zandvoort alles in het teken van de Grand Prix. Dit is natuurlijk wel heel gaaf om bij te zijn! Gaat u graag in dit weekend genieten van de Grand Prix maar bent u nog op zoek naar een formule 1 camping bij Zandvoort? Camping en vakantiepark Sollasi heeft nog een paar plekken beschikbaar tijdens het Formule 1 weekend!

Vanuit Noordwijkerhout snel in Zandvoort bij de Grand Prix

Camping en vakantiepark Sollasi ligt in Noordwijkerhout. Noordwijkerhout ligt absoluut niet ver bij Zandvoort vandaan. Met de auto is het 20 minuten rijden. In Zandvoort zijn tijdens dit speciale weekend ontzettend veel parkeerterreinen geopend rond het circuit. Wilt u liever via een mooie duinenroute met de fiets naar Zandvoort? Ook dit kan prima, van Noordwijkerhout naar Zandvoort is 40 minuten fietsen. Een andere prima manier om in Zandvoort te komen vanaf de camping en het vakantiepark is per trein. Vanuit Haarlem rijden het hele Formule 1 weekend meer treinen naar Zandvoort. U kunt er ook voor kiezen om in Hillegom of Heemstede Aerdenhout op de trein te stappen,  deze treinstations bereikt u binnen 9 minuten met de auto. Parkeren bij deze twee stations is gratis.

Zowel de camping als het vakantiepark bij Noordwijk van Sollasi zijn rustig gelegen, midden in de natuur. Een fijne plek dus om lekker bij te komen en na te genieten van de indrukwekkende racegeluiden!

Vakantiepark en camping met veel faciliteiten

Het vakantiepark is ingericht met 2 persoons studio’s, 4 persoons bungalows en 6 persoons bungalows. Zowel de studio’s als de bungalows zijn van alle gemakken en luxe voorzien. Het park is ruim opgezet en geeft u voldoende privacy. De bungalows hebben een tuin met omheining, de studio’s hebben een terras of balkon.

De camping is heerlijk kleinschalig, er zijn in totaal zo’n 20 plekken. De plaatsen zijn geschikt voor een tent, een camper of een caravan. De plekken zijn ruim en door ruime beplanting kunt u genieten van uw privacy. Op de camping zijn schone sanitaire voorzieningen aanwezig.  

https://www.sollasi.nl/