ABNY
Image default
Dienstverlening

Catering Barneveld

Geeft u binnenkort een feest in de omgeving van Barneveld? Wilt u daarbij ook eten verzorgen voor alle gasten? Kies dan voor Catering van B&G Catering, zij verzorgen alles rondom het eten op het feest. U hoeft dus helemaal niet meer om te kijken naar de aankopen die gedaan moeten worden, voedsel dat klaargemaakt moet worden en eten dat u moet verspreiden onder de gasten.

Alle soorten buffet

Bij B&G-catering kunt u kiezen uit allerlei soorten catering of buffet. Kies bijvoorbeeld uit de volgende buffetten:

  • Stamppot

  • Oriental 

  • Chinees

  • Warm- en koud

  • Tapas

  • Boeren

 

Voor ieder wat wils dus! De buffetten zijn te bestellen vanaf 20 personen, is de groep iets kleiner? Dan betaalt u een kleine toeslag. U kunt kiezen voor buffet, maar ook catering is een interessante optie:

 

Diverse mogelijkheden met catering

Bij een cateringbedrijf zijn er vanzelfsprekend ook mogelijkheden om de catering te faciliteren. Hierbij zijn er mogelijkheden zoals barbecues, frietwagens, en catering voor bruiloften en themafeesten. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Ga in gesprek met het gewenste cateringbedrijf en vraag naar de mogelijkheden of geef uw eigen wensen aan.

Meer weten over de cateringservice?

Wilt u meer weten over wat er mogelijkheden zijn voor uw feest? Neem dan even contact op met de cateraar, zij helpen u graag verder met het voorstellen van mogelijkheden. Bij B&G Catering gaan zij graag met u in gesprek om een topfeest voor u neer te zetten. Ideaal; voor een feest of evenement in de buurt van Barneveld. Bezoek de website https://www.bengcatering.nl/