ABNY
Image default
Vakantie

Ibiza is niet enkel feesten maar ook genieten in de natuur

Wie denkt dat Ibiza alleen maar bestaat uit het nachtleven is volledig mis. Ibiza Stad of ook bekend als Eivissa staat zelfs op de Unesco werelderfgoedlijst. Natuur en cultuur is dus zeker niet onbekend op het prachtige Ibiza. Er zijn tal van stranden, zowel zandstranden als stranden met stenen. Heerlijk om een ontspannende strandwandeling te maken. De haven en baaien in Ibiza zijn ook zeker de moeite om eens naartoe te gaan en naar de boten te kijken. Grote jachtschepen van bekende sterren zal je hier zeker kunnen terugvinden. Ibiza wordt ook vaak het Miami van Europa genoemd. Palmbomen, stralend weer en witte stranden! Uiteraard kan een levendig nachtleven hierbij niet ontbreken.

 

Geniet in je eigen tuin

Heb je niet altijd even veel zin om nog buiten te gaan wandelen, haal dan de rust en de natuur in je tuin. Dat kan je doen door een villa te huren in het zonnige Ibiza. Geniet ten volste van het zwembad in de tuin, de palmbomen en de nodige rust. Niemand om je heen die naar jou kan kijken en vooral veel stilte. Zet een leuk muziekje op en spring in het zwembad of lees een boek op een ligbed onder de palmbomen. Zet de barbecue aan of ontbijt in de zon en geniet met familie of vrienden van het lekkere eten met een goed glaasje wijn of een cocktail. Wat wil een mens nog meer?

 

Maak eens een wandeling of roadtrip

Neem de auto en ga eens wat rondrijden, of auto huren Ibiza om hiermee rond te rijden. Ibiza is niet groot dus je kan in een korte tijd veel van het eiland zien. Of rij naar een leuke plaats waar je de benen kunt strekken voor een stevige wandeling in de natuur. Je kan ook eens naar een strand rijden dat je nog niet hebt gezien en een strandwandeling maken. Met je voeten in de warme zee wandelen wanneer de zon goed is aan het schijnen. Er zijn ook verschillende kleine dorpjes in Ibiza waar het heerlijk is om eens rond te wandelen. Wanneer je echt de natuur wilt zien, klim dan eens naar het viewpoint bij Es Vedra waar je tot in de verste verte de felblauwe zee kan zien.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl