ABNY
Woning en Tuin

Uw omgeving opvrolijken met plaatsing van een Kunsthaag

Wist u dat..u uw omgeving een stuk vrolijker kan maken door een Kunsthaag aan te schaffen en te plaatsen in de tuin of in het interieur?

Een saaie omgeving weer opfrissen

Een Kunsthaag is eenvoudig te plaatsen en blijft het hele jaar door groen, hoeft geen water en er vallen ook geen bladeren uit. U heeft geen dure tuinman nodig en het is eenvoudig te bevestigen. Een saai tuinhek wordt weer mooi fris en groen of een betonnen muur kan hiermee eveneens mooi opgefrist worden.

In uw interieur zal het aan de wand eveneens heel mooi staan, in plaats van een schilderij zou dit een goed alternatief zijn. Bovendien zorgt de kunsthaag voor minder galm en dus een betere acoustiek.

Jungle Kunsthaag

De Kunsthaag is zowel verkrijgbaar op een rol als op tegels, of denk eens aan een Jungle Wandmat van 1×1 meter. Wilt u nog meer vrolijkheid en kleur steek er dan eens kunstbloemen in, dit zal verrassend mooi worden en in een mum van tijd is er een totale make over gemaakt.

Voordelen van een Kunsthaag plaatsen

 • In een paar minuten geplaatst
 • Blijft het hele jaar groen
 • Geen water meer geven
 • Geschikt voor interieur en buitengebruik
 • Ideaal voor betonnen muur of tuinhek
 • Gaashekwerk
 • Vlamdovend
 • UV bestendig
 • Op rol of tegels verkrijgbaar
 • Eenvoudige montage
 • Snel een metamorfose
 • Voordelig en duurzaam

Met een echte haag is er best wel veel onderhoud, steeds snoeien en bijhouden en sjouwen met tuinafval, dit hoeft met een Kunsthaag allemaal niet meer. Als de haag vies is geworden kan deze eenvoudig met een tuinslang of vochtige doek worden gereinigd.

Denk er eens aan om meer groentinten te gebruiken in de badkamer, werkkamer of slaapkamer, groen ontspant en maakt rustig.

U bent van harte welkom in de webshop van www.kunsthaag.eu

 

https://kunsthaag.eu/

Gerelateerde artikelen

LED spectrabox kweeklampen

Hoe kan je je woning opvrolijken

Waarom het belangrijk is om naar showroomkeukens te kijken