Glas online bestellen

Op zoek naar glas? Voor een woning, schuur of tuinhuis, voor een atelier of voor een glazen wand in de woning of voor op kantoor? Bestel dan glas online. Dat is hartstikke makkelijk en snel, want u hoeft niet speciaal naar een winkel toe te gaan. Online kunt u prijzen vergelijken, het complete assortiment van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken en u kunt de tijd nemen om u te verdiepen in glas. In dit blog leest u tips voor het online bestellen van glas op maat.

Waar aan te denken?

U bent op zoek naar glas, dan moet u, net als dat u op pad zou gaan naar een winkel om u te laten voorlichten over glas, eerst goed bedenken wat uw doel is, wat het glas moet doorstaan en wat uw budget is. Ook moet u zich eerst verdiepen in glas: welke soorten zijn er, wat zijn de eigenschappen en wat past vervolgens bij het doel dat u heeft met het glas dat u bestelt? Kortom:

  • Stel eerst uw budget vast
  • Het doel van het glas, en dus hoe stevig het moet zijn
  • Moet het isolerend zijn?
  • Zet u het zelf of laat u het zetten?
  • Zijn er speciale eisen aan het glas?

Heeft u dit duidelijk, pas dan kunt u gericht online op zoek naar glas. U kunt dan gemakkelijk vergelijken en het glas dat het beste bij deze antwoorden aansluit, dat moet uw aankoop worden!

Soorten glas

U kent het vast van uw eigen woning: dubbel glas. Sinds 1995 is dubbel glas standaard in nieuwbouwwoningen geplaatst. De opvolger ervan is triple glas, deze heeft drie glazen met dus twee spouwen ertussen, wat zorgt voor nóg meer isolatie en geluiddemping. Dubbel glas en tripel glas zijn er in verschillende soorten: gehard glas, figuurglas, brandwerend glas en draadglas. Ook kunt u nog altijd aan enkel glas komen.

Bestel glas op maat bij een specialist

Bestel uw glas op maat altijd bij een specialist. Dan weet u zeker dat zij voldoen aan keurmerken en certificeringen, waardoor u verzekerd bent van goed en veilig glas. Daarnaast kunnen ze u helpen als u er zelf niet uit komt welk glas het beste voor u is. Glas online bestellen kan bijvoorbeeld bij Glasgigant. Zij bieden glas aan voor groothandelprijzen.

https://www.glasgigant.nl/