Grote maten herenkleding saai of trendy!?

Het imago van grote maten herenkleding blijkt al sinds jaren het saai en lelijk imago te hebben, maar is dat nog wel terecht?!

De ‘normale’ maten herenkleding die van invloed zijn op vele modetrends velen die afhankelijk zijn van de grotere maten vragen zich af waarom dit niet door word getrokken in de grote maten herenmode.

 

Imago grote maten herenkleding

Grote maten herenkleding heeft namelijk nog altijd bij velen een saai en lelijk imago, maar dit blijkt al lang niet meer terecht te zijn. Voorheen waren er eigenlijk alleen maar de spijkerbroeken te verkrijgen die een ‘vierkant’ model aan zat en waarbij weinig sprake was van enigszins een modieus uiterlijk. Ook bijvoorbeeld de grote maten heren overhemden leken een enigszins ouderwets karakter te hebben en stond bekend als enige model met het houthakkers geblokte overhemd. T-shirts waren ook niet te verkrijgen in leuke prints of modieuze kleuren maar uitsluitend waren hierin basis kleuren te verkrijgen zonder enige juiste pasvorm.

Trendy grote maten herenkleding

Inmiddels is door fabrikanten de modieuze trends opgepakt zoals die gelden in de reguliere herenmodes. Zo zijn er tegenwoordig vele grote maten t-shirts te verkrijgen in trendy kleuren en fraaie dessins en is de pasvorm verbeterd die beter toegesneden is op het lichaam waardoor het vierkante model enigszins verdwenen is. Ook in de grote maten jeans heren is er het een en ander veranderd, deze zijn niet meer te verkrijgen in dat ene model en is de keuze in wassings vergroot. Zo zijn er tegenwoordig jeans in grote maat met bijvoorbeeld de biker details, de used look en modieuze wassings die voldoen aan het huidige modebeeld. Ook zijn de pasvorm modellen verbeterd en zijn de broekspijpen onderaan smaller waardoor hier ook het vierkante model enigszins is verdwenen. Een grote herenmaat en opzoek naar een leuk overhemd? Hierin kun je goed slagen! De geblokte grote maten heren overhemden hebben plaats gemaakt voor fraaie patronen en kleurstellingen die wisselend zijn in de seizoenen. Voor de grotere mannen dus goed nieuws! In plaats van saai en lelijk is ook grote maten heren tegenwoordig heel goed trendy en modieus te noemen!

http://www.bigmensfashion.nl