Bent u van plan om een leuke dingen te gaan doen? Wat moet je niet vergeten op je lijstje te zetten

Als je binnenkort van plan bent om leuke activiteiten te ondernemen dan zul je vast en zeker wat aan wat leuke tips hebben. Toeristen die komen vaak naar nederland om de cultuur te proeven en attracties te bezoeken wat ons land echt kenmerkt.

Nederlanders houden van leuke dingen doen maar komen ze wel op de moiste plekjes?

Vaak zijn zij eerder op de plekken geweest als de meeste die in dit land wonen. We hebben er natuurlijk al vaker over gehoord maar heb je al wel eens een bezoekje gebracht aan de volgende leuke dagje weg Nederland attracties? Lees verder

Bezoek het Van Gogh Museum in Amsterdam

De tekeningen, schriften en brieven van deze eenogige Hollandse meester komen met een chronologisch getoonde collectie van zijn schilderijen. Beroemde werken zoals de serie Aardappeleters en Zonnebloemen en het gemartelde Korenveld met kraaien zijn hier allemaal terug te vinden.

Bezoek het Anne Frank huis in Amsterdam

In juli 1942 doken Otto en Edith Frank en hun dochters Margo en Anne onder in dit pand aan de Prnsengracht in Amsterdam. Samen met enkele anderen doken ze twee jaar onder voordat ze werden verraden en gedeporteerd naar Aischwitz. Beide zusters stierven enkele weken voor de bevrijding van hun concentratiekamp, maar Anne’s dagboek overleefde en is sindsdien in meer dan 55 talen gepubliceerd. Het huis is nu een populair museum.

Bekijk de prachtige tulpen! De trots van Nederland

Het zal enige tijd duren om erdoorheen te flippen, maar je kunt een fiets huren en door velden van hen heen fietsen die de horizon verlengen. Of u kunt betalen voor het betreden van de toeristenvriendelijke Keukenhof tuinen, waar ze op alle mogelijke manieren indrukwekkend zijn ingericht. De Tulpen staan in bloei van half maart tot half mei.

Proef wat kaas!

Kaas is geen lachertje in Nederland. Waar het al meer dan 1600 jaar wordt gemaakt en nog steeds in ronde brokken ter grootte van wagenwielen te vinden is. Gouda, Edam en Leiden zijn de bekendste soorten. Op een traditionele kaasmarkt, zoals die in Alkmaar (april-sept, elke vrijdag vanaf 10 uur), zie je dragers in witte uniformen met sleeën van zware kaas.

Gaan vliegeren langs het strand

Met uitzonderlijke winden en lange stukken stevig strand is kitesurfen (racen langs het strand op een speciaal skateboard en een krachtige vlieger) perfect voor deze omgeving. In IJmulden, Renesse, Oostvoorne en de Drunense Duinen vindt u de beste omstandigheden om deze unieke sport te beoefenen.

In-line skaten langs de prachtige kustlijn

Nederland wordt beschouwd als een van de beste in-line skatinglanden ter wereld. Riem op een dagrugzak en wegwezen. Routes zijn uitgestippeld om je mee te nemen langs de mooiste plekjes aan de kust, langs duinen, dijken en zelfs langs delen van de beroemde “Elfstedentocht”.

Rondleiding door de Heineken brouwerij

De oude Heineken Brouwerij, op een steenworp afstand van het Van Gogh Museum in Amsterdam, schenkt weliswaar geen bier meer, maar serveert het nog wel aan de toeristen die tot EUR9 betalen voor de rondleiding. Gratis bier is bij deze wandeling door de infomercial inbegrepen.

Wandeling over het wad

De Waddenzee is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Europa en bij laag water is het mogelijk om over het onbedekte wad te lopen. Dit zijn eigenlijk zandbanken die kriskras door geulen worden gekruist, waardoor er een zachte ondergrond overblijft die zorgt voor een lage – maar inspannende – wandeling.

Fietsen door Nederland

Je kunt gemakkelijk een fiets huren en je weg vinden in Amsterdam, maar er is echt geen reden om daar te stoppen. Toegewijde, geschroeide paden leiden u van de ene naar de andere stad. Een twee-verende mountainbike heb je niet nodig.

 

https://ticketforsale.nl/