ABNY
Image default
Woning en Tuin

De voordelen van het kopen van een kasteel

Heb jij altijd al het sprookjes leven willen leiden en willen wonen in een kasteel? Genieten van de rust en uitgestrekte natuur er om heen, lekker riddertje en prinsesje spelen in de vele kamers van het kasteel. Wie wil dat nou niet?  Gelukkig bestaat er ook de mogelijkheid om een kasteel te kopen. Al zijn kastelen vrij kostbaar en heeft niet iedereen daar de middelen voor, bestaan er ook andere manieren om in een kasteel te kunnen wonen.

Kasteel huren

Gelukkig bestaat er ook de mogelijkheid om een ruimte in een kasteel te huren. Je huurt dan in de meeste gevallen een appartement binnen het kastelen. Prijzen gaan al vanaf 700 euro per maand voor een appartement en rond 1800 euro per maand voor een kasteel.

Kasteel kopen

Wil je toch goedkoop een kasteel kopen, dan is het aan te raden om een appartement binnen een kasteel te kopen. Deze prijzen zijn vaak een stuk voordeliger dan het kopen van een heel kasteel. Het nadeel is dat dan niet alle grond van jouw is en je niet de volledige privacy hebt. Heb jij flink gespaard voor jouw droom kasteel? Prijzen voor het kopen van een kasteel lopen al vanaf een miljoen euro. Er worden diverse kastelen aangeboden in Nederland, maar ook in Frankrijk, België en Duitsland.

https://www.klement2.com/kasteel-te-koop