Wil je stabiele salaris?

WASSERIJMEDEWERKER

Amsterdam Noord-Holland Ongeschoold Schoonmaak Industrie

Steek jij graag je handen uit de mouwen? en weet jij die mouwen ook goed schoon te krijgen? word wasserijmedewerker in amsterdam-oost. lees snel meer over deze functie en solliciteer eenvoudig. carrière almere helpt je vooruit!

Over de functie in de wasserij ga je beddenlaken sorteren en textiel mangelen, opvouwen en verzendklaar maken. Daarnaast zal je bedekking sorteren om te reinigen. De gereinigde bedekking ga je uiteindelijk uitpersen, strijken en afwerken. Op deze manier zorg jij voor schone was voor de mensen in hotels en bedrijven.

De werkdagen in de wasserij zijn van maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Op zaterdag werk je van 10:00 uur tot 14:00 uur. Daarvan werk je minimaal drie dagen doordeweeks en zaterdag.

Over het winkelbedrijf je komt te werken bij een bekend textielreinigingsbedrijf in amsterdam-oost. Het winkelbedrijf is al meer dan 45 jaar een begrip met haar stomerij en wasserij in amsterdam en leveren schone was aan vijf hotels en bedrijfsmatige klanten. Op de werkvloer wordt professioneel, dynamisch en servicegericht gewerkt.

Wat wij vragen je rustig de nederlandse taal je hebt een actieve mentaliteit en je bent niet bang om de handen uit de mouwen te ergeren wat wij bieden merite vanaf €10, 00 bruto per uur reiskostenvergoeding €0, 14 per kilometer 25 vakantiedagen 8, 33 % vakantiegeld doorbetaling bij ziekte

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/salaris.html