Je woning landelijk aankleden met mooie decoratie en vloerkleden?

Voor veel decoratie kan je terecht bij online webshops of in winkels. Hoe weet je nou zeker dat je kwaliteit krijgt en hoef je niet bang te zijn dat je zomaar je geld kwijt bent?

Je kan de volgende punten makkelijk checken:

–       Is het een legitiem bedrijf?

–       Krijg ik een kwalitatief product?

Maar hoe check je dit dan?

Is het een legitiem bedrijf?

Je kan als je bij een online webwinkel besteld heel makkelijk kijken of je makkelijk het kvk nummer kan vinden en vervolgens het kvk nummer op te zoeken in de kamer van koophandel. Door dit te doen kan je de geschiedenis achterhalen en weet je gelijk meer over de organisatie.

Krijg ik een kwalitatief product?

Als we het hebben over de branche van koeienhuiden en decoratie dan kan je dit goed controleren. Vraag maar eens of ze de producten uit het buitenland halen of in Nederland, of dat de koeienhuiden vloerkleden worden ingekocht en gecontroleerd of dat de huiden direct van de leverancier worden verzonden naar de particulier. Mocht het nou zo zijn dat de huiden worden ingekocht bij een Nederlandse leverancier dan is het tweede helemaal niet zo erg.

Wat voor vloerkleed past er bij mij in huis?

Er zijn veel soorten en maten waar je aan kan denken. Voor het landelijke wordt er vaak gekozen voor een vloerkleed van Koeienhuid en schapenvachten voor op de bank of over de stoel. Er worden hiervoor vaak speciale stoelkussens gemaakt zodat het ook past, maar je kan ook een schapenvacht zo bestellen en dan over de stoel heen hangen. Voor een bank kan hoef je kan je natuurlijk het beste gewoon een groot formaat schapenvacht bestellen. Hier zit ook nog vaak verschil tussen zo heb je Texelse schapenvachten en ook IJslandse schapenvachten. Het verschil zit vaak in de lengte van de haren.

Waarom kan je beter een wat duurdere koeienhuid of schapenvacht kopen?

Een koeienhuid of schapenvacht zijn producten die snel kunnen slijten. De levensduur van een huid of vacht hangt af van het looiproces en wat er met het leer is gedaan. Vaak wordt het leer eerste gebruikt om er suède van de te maken en wordt dit van de bodem van een koeienhuid afgeschraapt. Dit betekent wel dat er een dunner vloerkleed overblijft, het kleed sneller slijt en het kleed sneller gaat krullen. Daarom zijn deze kleden een stuk goedkoper en heb je er veel minder lang plezier van! Kies daarom voor een net wat duurder kleed en je merkt dan zelf wel waarom!

https://koeienhuid-schapenvacht.nl/product-category/koeienhuiden/