Wat is een babydoll dress?

Een babydoll jurkje is doorgaans een passende top met daaronder luchtige stof. De top lijkt of is vaak een bh of brallette. De stof eronder is doorschijnend en licht en niet bedoeld om veel te verhullen. Dames en hun partners hebben verschillende meningen over elke stijl zij aantrekkelijk vinden. Daarom bestaan er verschillende modellen. In deze blog zetten wij een aantal stijlen naast elkaar.

De basic babydoll

De standaard babydoll is doorgaans een wijd uitlopend nachthemdje gemaakt van een luchtige stof. Dit sexy kledingstuk kan zijn afgewerkt met kanten randjes of ruches voor een sensuele look. Voor de onschuldige dames zijn er schattige witte of roze babydolls van kant met satijnen strikjes. Dit ‘instap’ model is geschikt voor alle vrouwen en zijn heerlijk comfortabel.

De pittige babydoll

Voor de wat uitdagendere vrouwen is er uiteraard ook een perfecte babydoll verkrijgbaar. Deze pikante babydoll jurkjes hebben vaak dunnere, naaktere stofjes. Hierdoor kun je goed pronken en jouw man verleiden. Als je voor een echt uitdagende look wilt gaan kun je ook kiezen voor een bh met open cups of helemaal geen cups.

De flitsende babydoll

Als jij van anders houdt mag een opvallende babydoll natuurlijk niet ontbreken in jouw garderobe. Deze babydolls hebben drukke, hippe printjes en zijn geschikt voor spontane dames. Bekijk eens het assortiment van Anna van Rode voor een groot aanbod unieke en spannende babydoll dresses.

Anna van Rode

Draag jouw babydoll met een mysterieus masker of een paar sexy kousen. Zo geeft je jouw outfit net dat beetje extra. Alles voor een sensuele look vind je in de webshop van Anna van Rode.

https://www.annavanrode.nl/sexy-lingerie/babydoll-slipdress/