Tanden bleken: “Perfect!”, “Pijnlijk”, “Schitterend”, “Duur”

Als je witte tanden hebt, dan voldoe je in deze westerse samenleving aan het schoonheidsideaal. Witte tanden staan voor welvarendheid, gezondheid en verzorgdheid, allemaal dingen waar wij ons graag mee associëren. Maar wat nou als je van nature geen stralend witte tanden hebt? In dat geval kan je eerst op een natuurlijke manier proberen je tanden witter te maken. Dat kan op een paar manieren. Allereerst moet je goed en veel poetsen, door te poetsen versterk je namelijk je tandglazuur en zorg je zo voor witte tanden. Het is het beste om drie keer per dag te poetsen met een elektrische tandenborstel, het liefst leehnavasor voor het eten of een uurtje erna. Naast tandenpoetsen kan je ook een aantal producten vermijden om witte tanden te houden: koffie, sigaretten, rode wijn en thee bevatten tannine, en dat is schadelijk voor je tanden. Ook moet je suikerhoudende producten zoals frisdrank en snoepgoed zo min mogelijk eten, ook suiker is slecht voor je tanden. Als dat allemaal niet helpt, kan je je tanden bleken. In dit artikel bespreek ik wat voor ervaringen mensen hebben met het bleken van hun tanden.

 

Veel mensen zijn heel blij na zo’n behandeling, omdat ze nog heel lang plezier ervan hebben. Je kan je tanden namelijk zelf bleken of het bij de tandarts laten doen. Bij de tandarts duurt zo’n behandeling een aantal keer, dit ligt eraan hoe wit je je tanden wil hebben. Veel mensen vinden het fijn om hun tanden te laten bleken bij de tandarts, omdat hij of zij een specialist is en weet wat hij of zij doet. Bij Witgebit bijvoorbeeld, daar hebben ze veilige en effectieve bleekmethodes die al veel Nederlanders gebruikt hebben om hun tanden te laten bleken. Woon je in Rotterdam, laat je tanden bleken Rotterdam!

 

Niet iedereen is super blij met zijn gebleekte tanden, er is ook een groep mensen die de behandeling pijnlijk vinden. Weer anderen vinden het te duur. Je moet dus zelf de afweging maken of je het het waard vindt.

https://witgebitnederland.nl/