ABNY
Image default
Aanbiedingen

De beste professionele inrichting voor uw mondzorgpraktijk vind u bij All Dent!

All dent is uw zakelijke partner in apparatuur en inrichting van uw mondzorgpraktijk. Wij leveren en plaatsen tandartsapparatuur van topkwaliteit. Wij realiseren voor u een mooie praktijkinrichting met fijne tandarts meubels. Het ontwerpen, plaatsen en inrichten van de mondzorgpraktijk wordt door ons geregeld. All dent is een familiebedrijf en een zeer betrouwbare zakelijke partner. Ontdek de mogelijkheden voor een nieuwe, professionele inrichting van uw mondzorgpraktijk bij All Dent!

De ideale praktijk

Bij All dent zorgen we voor de realisatie van uw ideale mondzorgpraktijk of tandartspraktijk. We zorgen dat de inrihcting aansluit bij uw persoonlijkheid en wensen. Een goed werkklimaat realiseren is daarbij erg belangrijk. Onze ontwerpers en interieurarchitecten helpen u graag en adviseren u over de mogelijkheden voor de praktijkinrichting. Ze zijn betrokken, deskundig en creatief. Ook voor uw praktijk is een professionele en unieke nieuwe inrichting mogelijk. Wij gaan voor lange termijn relaties, na de inrichting blijven we u nog lang van dienst zijn. U kunt op ons blijven rekenen. Wij nemen de gehele inrichting in handen, van idee tot ontwerp en inrichting. 

Maatwerk

Wij zorgen voor een uniek praktijkontwerp op maat. De inrichting en het werkklimaat moet goed bij uw praktijk passen. Wij zorgen voor maatwerk en de beste apparatuur en meubels. wij leveren de mooiste producten van diverse leveranciers. Tandartsstoel nodig? of een rontgenapparaat laten plaatsen? Alles kan bij All dent ! Wij plaatsen inrichtingen van hoogwaardige kwaliteit. Ook voor instalatie en onderhoud van de apparatuur bent u bij ons aan het juiste adres! We zorgen ook voor een tekening voor de loodgieter en aannemer. Om an de wettelijke voorschriften te voldoen en gezondheidsrisico’s voor patienten uit te sluiten maken we een risicoanalyse en meten we de waterkwaliteit. 

Professioneel familiebedrijf All Dent

All dent realiseert unieke, passende en professionele praktijkinrichtingen voor mondzorg- en tandartspraktijken. Wij zorgen voor een betrouwbare, persoonlijke en professionele service. Van ontwerpen tot plaatsen zijn wij u van dienst. Wij leveren goed betaalbare A-producten van topkwaliteit. Onze belangrijkste drijfveer is een goede relatie met de klanten. Samen werken we aan uw ideale praktijk. Onze ontwerpers zijn ervaren en kunnen ook voor uw mondzorgpraktijk veel moois betekenen!