ABNY
Internet

Chatbots online zijn aan een opmars bezig

U hebt ze ongetwijfeld al zien opduiken: chatbots. Op heel wat websites vallen live chats niet meer weg te denken. Worden deze door mensen aangestuurd? Nee hoor! Deze chatboxen werken vaak volledig zelfstandig. Het gaat om geautomatiseerde processen, waarbij Artificiële Intelligentie (AI) voor de antwoorden zorgt. Een fraai staaltje betaalbare technologie waar elke onderneming gebruik van kan maken.

Ondertussen zijn er heel wat aanbieders van live chatbots. Boom!!Chat is een Nederlandse speler die recent op de markt is gekomen en een betaalbare oplossing heeft voor elke onderneming die een makkelijk toegankelijk chatbot wenst. Wil dit zeggen dat het om een minderwaardige chatbot gaat? Zeker en vast niet. Deze chatbot is voorzien van de modernste technologie en beschikt over een stevige portie Artificiële Intelligentie.

Achter de schermen is er een uitgebreid, maar makkelijk te hanteren dashboard voorzien, waarmee u uw hele customer service kunt beheren. Op deze manier wint u niet alleen heel veel tijd, u werkt ook een stuk efficiënter en met minder mensen. Zo verdient u uw investering in een chatbot in een mum van tijd terug. Deze chatbox kan bovendien in het Nederlands en er is ook een Nederlandstalige ondersteuning, wat wel makkelijk is als u het Engels niet goed machtig bent. Bovendien kunt u makkelijk bij de helpdesk terecht moest u toch met vragen zitten.

Stel zelf uw online chatbox samen

Met de toepassing van Boom!!Chat is het trouwens ook mogelijk uw eigen chatbot helemaal op maat van uw onderneming af te stemmen. Meer nog, moest u er interesse in hebben, dan kan u zelf een chatbot in elkaar steken. Met de API kunt u er nog heel wat andere tools aan koppelen, waardoor u uw onderneming verder automatiseert. Voor u het weet bent u helemaal mee met de digitale trein en neemt u voorsprong op uw concurrenten. Bovendien ondersteunt u met de online chatbot uw klanten 24/7. Probeer dat maar eens te realiseren met enkel mensen.

Klanttevredenheid stijgt door gebruik online chatbot

Wenst u tevreden klanten en de meest gestelde vragen onmiddellijk te beantwoorden, dan is een investering in live chat een verstandige beslissing. In geen tijd recupereert u uw investering en stijgt de klanttevredenheid. Cijfers bewijzen het keer op keer: klanten en potentiële klanten maken veelvuldig gebruik van chatbots en weten het te appreciëren. De klanttevredenheid stijgt soms met meer dan 200%. Reken maar dat deze klanten trouw blijven aan uw onderneming.

Online chatbot uitproberen

Wenst u de kracht van de online chatbot van Boom!!Chat zelf te ervaren? Probeer de chatbot dan 7 dagen gratis uit. U neemt geen enkel risico en merkt al snel dat een chatbox een meerwaarde biedt en dat klanten dit weten te waarderen. Voor de beperkte financiële investering hoeft u het alvast niet te laten. Deze chatbot is er op maat van de MKB!

https://boomchat.info/ai-chatbot.html

Gerelateerde artikelen

De inspiratie van een moderne tuin

Type hackers die je MOET kennen

Groene webhosting