Waarom de aanschaf van een elektrische boiler loont.

Waarom de aanschaf van een elektrische boiler loont.

Ben je op zoek naar een nieuwe boiler om je sanitaire water te verwarmen? Waarom zou je dan niet voor een elektrisch exemplaar kiezen ? Een elektrische boiler zorgt voor een continue toevoer van het warme water met een stabiele temperatuur, zelfs wanneer je grote hoeveelheden nodig hebt.

Een elektrische boiler heeft verschillende voordelen. Ten eerste is een elektrische boiler zeer gemakkelijk te monteren op bijna elke plaats. Je hebt geen gasaansluiting, luchtaanvoer of rookgasafvoer nodig.
Een elektriciteitsaansluiting volstaat om de boiler te kunnen plaatsen.

Maar je kan vast wel een beetje hulp gebruiken bij het maken van de juiste keuze voor jouw situatie. 
Bij elektrischeboiler.eu helpen ze je graag de aanstaande energietransitie gemakkelijker te maken. Zij verkopen al jaren elektrisch aangedreven apparatuur; elektrische boilers, elektrische kachels, zonneboilers, doorstrooom apparaten, elektrische cv’s, combi cv’s en zelfs anti- kalkmagneten..

 

 

Elektrischeboiler.eu is een zeer overzichtelijke website, bij ieder product staan Nederlandstalige handleidingen die je eenvoudig kunt downloaden. Alle specificaties en beschikbare opties die je nodig zou kunnen hebben bij het product van je keuze worden weergegeven, simpelweg aanvinken.

Op werkdagen zijn ze telefonisch bereikbaar voor al je vragen en allerhande advies en er is een showroom met afhaaldepot als je liever geen verzendkosten wilt maken en wordt je geholpen worden door de vakmensen al daar. Ook voor eventuele reparaties kan je hier terecht. 

De boilers van het merk DAT bijvoorbeeld zijn boilers uitgerust met een smart controller voor de energiezuinigheid zijn van uitstekende prijs/kwaliteit. Mooie modellen die je dankzij het strakke ontwerp gewoon in het zicht kunt hangen.

Een ander top merk die te verkrijgen is bij deze veelzijdige webshop; Lemet. Gemaakt binnen Europa en ook dit merk heeft een ECO model, helemaal computergestuurd en meet aan de hand van een bepaald algoritme wanneer het de beste tijd is voor het al dan niet opwarmen van het water.

Ook staat er op de website van elektrischeboiler.eu een handige on-line calculator die je kunt invullen, zo kan je in no-time zien welke cv of boiler je nodig hebt en het meest geschikt is voor jouw huidige situatie. 

Alle produkten zijn echt scherp geprijst omdat er groot ingekocht wordt en alles is op voorraad dus kan je je spullen de volgende dag al in huis hebben. Daar wordt je toch energieblij van?

https://elektrischeboiler.eu/index.php?route=common/home