Gepersonaliseerde medailles bestellen doe je online!

Wil je een medaille kopen met je eigen afbeeldingen of een persoonlijke boodschap voor de ontvanger? Dat is makkelijker dan je denkt. Een gepersonaliseerde medaille is een leuk en vooral origineel geschenk dat bij de ontvanger voor een grote glimlach zorgt. Bovendien is een gepersonaliseerde medaille een herinnering die mensen de rest van hun leven zullen koesteren.

Medaille kopen met je eigen afbeelding?

Bij veel leveranciers waar je medailles kunt bestellen, is het mogelijk om voor een blanco medaille een afbeelding te kiezen uit het assortiment. Bij sommige leveranciers is het echter mogelijk om een eigen afbeelding te uploaden die vervolgens door het bedrijf in het juiste formaat op de medaille wordt gedrukt. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende linten en kun je op de achterzijde een persoonlijke boodschap laten graveren of afdrukken.

Het voordeel van personaliseren is dat medailles niet alleen leuk zijn als sportprijzen maar dat je ook een medaille kunt kopen voor andere gelegenheden. Een verjaardag, een vrijgezellenfeest, of gewoon omdat je vindt dat iemand het gewoon verdient om in het zonnetje gezet te worden! Een medaille kopen wordt op deze manier een mooi alternatief voor die momenten waarop je echt niet weet wat je iemand cadeau moet doen. Iedereen heeft wel een vriend, vriendin of familielid die ‘alles al heeft’. Wedden dat ze nog geen gepersonaliseerde medaille hebben?

Ook andere sportprijzen kun je personaliseren

Een medaille bestellen en online personaliseren is erg eenvoudig. Je selecteert het product dat je wilt en in het bestelscherm word je eenvoudig uitgelegd hoe je een medaille personaliseert. Niet alleen medailles kun je personaliseren met eigen afbeeldingen en inscripties. Ook andere sportprijzen, zoals bekers, beeldjes of glazen awards kun je personaliseren.