ABNY
Onderwijs

Schakel dit examenbureau in voor het verzorgen van het hele afnametraject

Bent u op zoek naar een professioneel examenbureau voor het verzorgen van het gehele afnametraject? Wanneer u als onderwijsinstelling veel examens moet afnemen, komt hier veel bij kijken. Het is niet alleen de examens printen en uitdelen. U moet de juiste locatie vinden voor een grote groep kinderen, er moeten surveillanten geregeld worden en nog veel meer. Dit kost u veel tijd, tijd die u ook voor andere belangrijke werkzaamheden nodig heeft. Twijfel daarom niet en schakel een examenbureau in. Een examenbureau als Eureka Examens kan u helpen door het gehele afnametraject voor u te verzorgen. Zij zorgen voor de facilitaire voorzieningen, zoals goede examenlocaties. Deze zijn door heel Nederland te vinden, waardoor er altijd wel een in de buurt van uw school zit.

Zet de volgende stap op het gebied van examineren

Tot een paar jaar geleden werden toetsen voor op papier gemaakt, maar tegenwoordig kan dit ook digitaal. Steeds meer onderwijsinstellingen kiezen voor het digitaal toetsen van hun leerlingen. Natuurlijk scheelt dit enorm veel papierwerk, maar er zijn nog veel meer voordelen van digitaal toetsen. Examenbureau Eureka Examens werkt samen met een aantal partijen om een passende en veilige software aan te kunnen bieden. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van vragen. Hierdoor bieden zij de mogelijkheid om iedere kandidaat een andere toets te laten maken, natuurlijk is het ook mogelijk om iedereen dezelfde toets te laten maken. Het digitaal toetsen gebeurt in een afgeschermde omgeving, waardoor fraude uitgesloten is.

Bespreek de mogelijkheden met deze specialist

Bent u bij iedere examenperiode veel tijd kwijt om de locaties te regelen? Of wilt u graag overstappen van papieren examens naar digitaal toetsen? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Eureka Examens. Zij kunnen u alles vertellen over de verschillende mogelijkheden. Ook weten ze bij dit examenbureau alles van de software af en voorzien ze u van meer informatie over de betrouwbaarheid en veiligheid.

Gerelateerde artikelen

Oefenen voor de Eindtoets

Wordt studeren steeds moeilijker? Stap over op studiebegeleiding!

Digibord onderwijs: 5 grootste voordelen