ABNY
Zorg

Ziektekostenverzekeraar Salland: regionaal en landelijk tegelijk

Salland Zorgverzekeringen is een ziektekostenverzekeraar uit Deventer. Ze biedt een zorgverzekering voor iedereen die in Gelderland of Overijssel woont. Natuurlijk kunt u met deze verzekering terecht bij zorgverleners in heel Nederland.

Vier aanvullende verzekeringen

Salland heeft vier aanvullende verzekeringen waar u uit kunt kiezen. Deze verzekeringen bieden vergoedingen voor de meest gebruikte zorgsoorten. Wilt u bijvoorbeeld naar de fysiotherapeut of heeft u zorg nodig die niet vergoed wordt vanuit de basisverzekering? Dan kunt u overwegen om een aanvullende verzekeringen af te sluiten.

Drie tandartsverzekeringen

Wilt u ook gedekt zijn voor tandartskosten van uzelf of een beugel voor uw kind(eren)? Dan kunt u bij Salland kiezen uit drie tandartsverzekeringen. Elke tandartsverzekering vergoedt 100% van de periodieke controles. Van alle overige behandelingen krijgt u 75% vergoed, tot een maximaal bedrag per jaar. U heeft elk jaar opnieuw recht op deze vergoeding; bij sommige verzekeraars krijgt u een eenmalig bedrag. Heeft u een basisverzekering bij Salland? Dan kunt u een tandartsverzekering afsluiten zonder dat u een aanvullende verzekering nodig heeft.

Collectieve korting via uw sportvereniging

Salland heeft met heel veel sportclubs in de regio afspraken gemaakt over collectiviteitskorting. U krijgt korting op uw aanvullende én tandartsverzekering als u zich bij Salland aanmeldt via een deelnemende club. En de club? Die krijgt per verzekerde een bedrag voor de clubkas. Dit bedrag is vrij te besteden, er zitten geen voorwaarden aan. Wilt u zich ook aanmelden via de Salland Clubactie en zo uw club steunen? Ga dan naar www.salland.nl/clubactie

https://www.salland.nl/

Gerelateerde artikelen

Incura zorgsoftware biedt een efficiënt boekhoudprogramma dat gemakkelijk in gebruik is

Een duurzame zorgsector

Belangrijke competenties die kinderen ontwikkelen bij een kinderopvang