Heerlijke aardappelrecepten die iedereen kan bereiden zonder te beschikken over bizarre kookkunsten

Iedereen kan heerlijke maaltijden voor zichzelf koken als hij/zij de juiste techniek en recepten heeft. Veel aardappelmaaltijden hoeven, bijvoorbeeld, alleen maar gekookt en gekruid te worden met de juiste zouten, paprika’s en andere ingrediënten.

Het volgende niveau van het koken van aardappelen vereist verschillende technieken en trucs die op de een of andere manier een beetje complex zijn. Echter, een vastberaden persoon met een beetje interesse kan het zich met een paar keer oefenen volledig eigen maken.

Als u weet hoe u aardappelen moet koken, dan kunt u deze maaltijden zelf bereiden. Hier zijn enkele aardappelmaaltijden van gemiddeld niveau die u kunt bereiden door zowel het gerecht überhaupt te kennen als te volgen in de keuken zelf.

Kikkererwtensalade

Dit recept vereist kikkererwten, tomaten, groene pepers, uien, zout, zwarte peper en aardappelen nodig. Kook eerst de kikkererwten en de aardappelen afzonderlijk van elkaar. Als beide zacht genoeg zijn, schilt u de aardappelen en snijdt u ze in plakjes. Daarna snijdt u de uien, tomaten en pepers in kleine stukjes. Meng vervolgens alle ingrediënten in een kom en voeg zowel zout als zwarte peper poeder toe. Nu heeft u een salade met een geweldige smaak. Eventueel zou u ook yoghurt en gekookte kip kunnen toevoegen als u dat wilt.

 

Aardappelen Deluxe

Het is het eenvoudigste recept dat u in een mum van tijd kunt bereiden. Zet eerst de kookaardappelen in een grote pot. Als de aardappelen zacht worden kan u het vuur uitzetten. Daarna schilt u ze af. Neem dan een wok en doe er olie in en begin met het verwarmen van de pan. Als de olie verhit is, doet u er gekookte aardappelen in en begint u ze te bakken. Na vijf minuten worden de aardappelen rood. Haal ze er dus uit en laat ze afkoelen. U kunt ze met elke saus of kruiding eten.

 

Aardappelvruchtensalade

Het is een andere, maar zeer lekkere en gezonde maaltijd die veel voedingsstoffen en vitaminen bevat. U moet de gekookte aardappelen in kleine stukjes snijden. Snijd daarna fruit, zoals appel, banaan, mango, guave en alle andere vruchten die u wenst, in kleine stukjes. Meng vervolgens de aardappelschijfjes met de stukjes fruit. Voeg daarna koosjer zout en zwarte peper toe. Dit zal de smaak van het geheel verbeteren. Nu heeft u een lekkere salade voor uw lunch of diner en de bereiding ervan is minder dan een half uur!

 

Kaasaardappelen

Pureer de gekookte aardappelen tot een mooi geheel. Voeg vervolgens knoflook en gemberpasta toe aan de aardappelpuree en meng deze goed door elkaar. Smelt daarna de kaas en leg deze bovenop de aardappelpuree. Zo heeft u het perfecte ding om te eten in combinatie met plat brood.

Met behulp van de bovenstaande recepten zult u in staat zijn de beste aardappelgerechten te bereiden voor uzelf. Geniet van heerlijke diners met verrukkelijke aardappelgerechten.

 

Aardappelen nodig in Duitsland?

Aardappelshop is de beste plaats om online aardappelen te kopen in Duitsland. U kunt uit meer dan 30 soorten aardappelen bestellen en deze direct bij u thuis laten bezorgen. Bovendien krijgt u ook korting op grote bestellingen. Nog een fijne dag gewenst.