Mobiele smoothiebar voor events!

Op zoek naar wat écht origineels om jouw event net dat beetje extra te geven? Boek dan een mobiele smoothiebar bij Shakes on Wheels.

Shakes on Wheels richt zich sinds 2014 op smoothie catering door heel Nederland. In de loop der jaren zijn ze de nummer 1 aanbieder van verse smoothies in Nederland geworden.

Het unieke aan het concept is dat ze zo mobiel zijn en dus naar elke gewenste locatie toe kunnen komen. Daarvoor hebben ze verschillende barren, allemaal op wielen. Zo rollen ze elk kantoor in om daar verse smoothies te maken.

Smoothies maken is een kunst op zich. Iedereen kan zomaar wat fruit in een blender gooien. Maar echte experts zorgen dat de smaakcombinaties er echt uit knallen. En ook niet onbelangrijk, combinaties die ook écht gezond zijn.

In de loop der jaren heeft Shakes on Wheels een groot klantenbestand opgebouwd van bekende en minder bekende bedrijven. Ook op veel evenementlocaties zijn ze een graag geziene cateraar. Ervaring genoeg dus en daarom ook altijd interessant om ze mee te laten denken. Zo kunnen ze de invulling van het 4uur ‘smoothie momentje’ net dat beetje extra geven.

Als enige smoothiecateraar van Nederland zijn zij er echt op gericht om binnen bij bedrijven smoothies te maken. Ze weten hoe het er aan toe gaat op de werkvloer en spelen daar perfect op in. Zo hebben ze meer dan genoeg smoothiebars beschikbaar, en ook altijd eentje die bij jou past. Heb je een kleine lift waar de bar in moet? Geen probleem! Of een stijle trap: regelen ze!

Zeg je mobiele catering, dan zeg je Shakes on Wheels. Smoothies, mocktails, juices, sappen, kokosnoten, smoothiebowls. You name it, theyve got it!

We bevelen je dan ook van harte aan om een kijkje te nemen op de website van Shakes on Wheels. Wie weet rijden ze dan binnenkort bij jou binnen met één van hun mobiele wagens.

 

https://shakesonwheels.nl