ABNY
Bedrijven

Goed geregelde uitvaart in Leidschendam

Een goede en goedkope uitvaart in Leidschendam regelen kan nog best lastig zijn. Gelukkig hoef je nu niet meer verder te zoeken. Dit is namelijk precies wat wij aanbieden. Zo kan je goed afscheid nemen van je naaste. Bij ons is er een standaard pakket voor een mooie prijs die alles omvat voor een complete uitvaart in Leidschendam. Je hebt de keus uit een crematie of een begrafenis. Het is mogelijk om te besparen op de uitvaar. Je kan bijvoorbeeld besparen op een uitvaartondernemer of begrafenisondernemer. Op die manier zorgen we ervoor dat de rekening aanzienlijk laag blijft. En dat terwijl er een mooie uitvaart geregeld wordt. 

Het standaardpakket

We bieden dus een standaardpakket aan voor een uitvaart in Leidschendam. Dit pakket is beschikbaar voor 2720,- euro. Voor dit geld kan de overledene op een waardige manier begraven worden. Hierbij zijn alleen de hoognodige dingen geregeld. De uitvaart in Leidschendam wordt eerst van te voren met je besproken. We zullen ervoor zorgen dat de overledene verzorgd wordt. De doodkist zal eikenprint gedefinieerd zijn. Verder zullen we ook ervoor zorgen dat de overledene op de plaats van de crematie of begraafplaats komt. De koelruimte wordt dan voor vijf dagen beschikbaar gesteld. Daarnaast zullen we ook een rouwauto regelen. Ook het graf zullen we regelen en een aula en condoleanceruimte.

Extra’s

Het is ook mogelijk om een aantal extra’s te regelen voor de uitvaart in Leidschendam. Dit gaat natuurlijk wel gepaard met een wat hogere rekening. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om ook rouwkaarten te laten maken. Ook is het mogelijk om extra tijd te boeken in de aula. Er zijn allerlei mogelijkheden wat betreft de uitvaart in Leidschendam. Op die manier kan je een uitvaart samenstellen waardoor je een waardig afscheid kan nemen van de overledene.