Hoe kies je de juiste maat Samshield cap?

Het merk Samshield ken je misschien wel als je al een tijdje meeloopt binnen de paardensport. Dankzij de unieke technieken die het merk gebruikt en de rigoreuze testen waar de helmen aan moeten voldoen zijn Samshield caps veiliger dan strikt noodzakelijk volgens de voorschriften binnen de paardensport. En als kers op de taart worden ze zo voorgegeven dat ze prachtig staan bij de rest van je outfit dankzij een uniek ontwerp dat iedere ruiter aan zal spreken.

Kies het model Samshield cap

Samshield heeft vier verschillende basismodellen waar je uit kunt kiezen. Iedere Samshield cap is aan te passen in verschillende kleuren. Afwerkingen zijn mogelijk in verschillende soorten leer en er zijn zelfs een aantal opties waarbij Swarovski diamanten in de helm worden verwerkt. Wat je ook kiest, ieder model is van uitzonderlijke kwaliteit en biedt optimaal draagcomfort. Bijvoorbeeld de unieke luchtinlaten die niet alleen de doorstroom van frisse lucht stimuleren maar de helm ook lichter maken.

Bijpassende Samshield kleding

Dankzij de unieke mogelijkheden van Samshield caps, waarmee je nagenoeg eindeloos kunt variëren, zijn er altijd verschillende kledingitems die naadloos aansluiten op de door jouw samengestelde cap. Samshield kleding bestaat onder meer uit jasjes, rijbroeken en shirts. Ook brengt het merk verschillende accessoires uit die je outfit helemaal compleet maken.

Mix & match met andere merken

Het leuke aan een Samshield cap en Samshield kleding zich prima lenen om te combineren met andere merken. Zo staat een Vestrum rijbroek prachtig in combinatie met een wedstrijdjasje en cap van Samshield. Ook de uitrusting van je paard kun je hier uitstekend op afstemmen. Zo heeft het merk PS of Sweden verschillende leuk gekleurde dekjes, bandages en hoofdstellen die prachtig staan bij de kleding van Samshield. Jullie zijn immers een team dat mag je best uitstralen!