Voor wat heb je een architect nodig?

appartement te koop

Er zitten gaten in de tanden, is de kiespijn ernstig? Zoek zonder na te denken de persoon die u het beste kan helpen: uw tandarts. Precies de juiste reflectie. Een architect kiezen om uw vastgoedplan te realiseren is een andere zaak: u moet zonder aarzelen nadenken om te voorkomen dat uw droom in een nachtmerrie verandert …

Het maakt niet uit hoe groot of klein, alles is klaar of ups en downs.

Bouwplaatsen die zijn overgebleven na de carrosseriefase, constructiefouten, niet-naleving van stedenbouwkundige voorschriften, verhalen die we allemaal al eerder hebben gehoord … en de gevolgen zijn soms niet de minste: budgetuitval, hoge boetes en soms dreigen lange en dure processen Alleen afgekeurde gebouwen slopen! Letterlijk en visueel de ruïnes van de kandidaat-bouwers.

Daarom kunt u het beste een professional inhuren om te voorkomen dat uw droom in een nachtmerrie verandert. De architect is een van deze professionals.

Samen met architecten kunt u vertrouwen op experts:

  • Het is onafhankelijk
  • Zijn belangrijkste taak is om uw belangen te verdedigen
  • Een beroep dat wordt beschermd en erkend als een arts of een advocaat
  • Volg de ethische code

Zijn professionele verantwoordelijkheden worden verplicht gedekt, wat u een echte garantie geeft: ontwerpfouten, gebrek aan controle over de uitvoering van het project en tien jaar garantie (ernstige fouten tasten de stabiliteit van het gebouw aan).

Dit zijn de exclusieve troeven die hij u ter beschikking stelt Na zo nauwkeurig mogelijk uw behoeften te hebben bepaald, kan hij geleidelijk aan een project ontwikkelen dat bij u past op basis van uw behoeften, uw levensstijl en gezinsstructuur.

Daarnaast kijkt hij ook naar de haalbaarheid van uw project vanuit administratief, technisch en economisch perspectief. Hij is verantwoordelijk voor het opstellen van het projectplan en tevens ook voor de aansturing van de uitvoering van het project door de aannemer.

Vanaf uw eerste idee kan de architect u begeleiden bij het kiezen van de bouwplaats, het ontwerp, beheersprocedures, materialen, enz. Hij werd al snel de onvermijdelijke gids en adviseur om uw project onder de beste omstandigheden vorm te geven.

Ook voor een renovatie?

Of je nu gaat verbouwen, bouwen of verbouwen, architecten zijn de beste partner om je te begeleiden bij projectontwikkeling. Hij is technisch onderlegd, begrijpt stedenbouwkundige en budgettaire vereisten en houdt rekening met alle zaken die vanuit milieuoogpunt in overweging moeten worden genomen. Hij begeleidt u bij het maken van keuzes en werkt samen met u om uw projecten te creëren en te beheren, hoe groot of klein ook.

En hoe kiezen?

Zorg ervoor dat u op de site van de Orde van architecten. Hier vind je een lijst met Nederlandstalige architecten, maar ook veel handige tips.

te koop huis

https://be.propenda.com/