Jouw nieuwe favoriete modemerk

Ben je op zoek naar een leuk en origineel merk dat de beste tassen en accessoires maakt en waar je nog lang van kunt genieten? Neem dan zeker eens een kijkje bij het merk Zusss. Dit populaire Nederlandse merk, zoals de naam al verklapt opgericht door twee zussen, maakt veel trendy accessoires en is nog veel breder aanwezig dan alleen in de genoemde tassen en accessoires.

Zusss maakt behalve deze producten ook de leukste jassen, broeken, armbanden, rokken, jurken, handdoeken, kaarsen en nog veel meer in vrolijke en natuurlijke kleuren zodat je altijd stijlvol rondloopt, waar je ook heen gaat.

In tegenstelling tot veel andere modemerken zijn de producten van Zusss absoluut niet duur in de aanschaf en krijg je veel waar voor je geld. Niet iedereen zit te wachten op merken die meer dan 20 euro vragen voor een geurkaars of een jurk van honderden euro’s.

Stijlvol hoeft niet duur te zijn en dat is wat dit merk absoluut bewijst. Het assortiment is zo uitgebreid en de artikelen zijn zo goed geprijsd dat je een hele collectie bij elkaar kunt zoeken voor hetzelfde geld waarvoor je bij dure merken misschien één kledingstuk hebt.

Dus ben jij op zoek naar woonaccessoires, kleding of misschien wel een leuk cadeau voor die vriendin van je? Bezoek dan de online winkel van The Little Green Bag en blader eens door het uitgebreide assortiment van Zusss heen, je gaat zeker iets vinden dat jou gaat bevallen!