3CX en mobiel bellen

Tegenwoordig is het gelukkig mogelijk om alle zakelijke telefonie zo in te delen dat medewerkers altijd en overal bereikbaar kunnen zijn, door middel van 3CX mobiel. 3CX in combinatie met mobiele telefonie gaat via een netwerk van KPN en is volledig te integreren met 3CX en Microsoft Teams. 

3CX mobiel abonnement

NuCall biedt verschillende mogelijkheden voor 3CX met een mobiel abonnement. Het is namelijk mogelijk om zelf te kiezen hoe dat abonnement eruit ziet. Zo kun je betalen naar gebruik, maar is het ook mogelijk om een gewone voordelige bundel aan te schaffen met een flexibele looptijd of een abonnement te nemen met onbeperkt bellen en data. Deze mobiele telefonie wordt volledig opgenomen in de telefooncentrales van NuCall door middel van vast-mobiele integratie. Daarnaast is het nu ook mogelijk om verschillende extra’s bij dit mobiele abonnement aan te schaffen. Zo kun je met de Reach-app op je smartphone zelf je bereikbaarheid instellen. Wil je meerdere telefoonnummers op één simkaart beheren, dan is dat eenvoudig aan te sluiten. 

Andere producten

Het is natuurlijk wel zo prettig om direct internet af te sluiten naast je mobiele abonnement. Bij NuCall kun je ook terecht voor VoIP en internet. Bij VoIP kun je kiezen uit drie verschillende pakketten die speciaal zijn ontwikkeld voor verschillende soorten bedrijven: van mkb’er tot grootzakelijke gebruiker. Professionele internetverbindingen kun je ook makkelijk laten aansluiten, waarbij het zelfs mogelijk is om extra IP-adressen, SMTP e-mailverzending en DNS resolving te regelen. Ben jij nou ook nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kijk dan eens op de website van NuCall. 

VoIP

VoIP is geïntegreerde telefonie die jouw organisatie continuïteit garandeert. Daarnaast komt dit pakket altijd met 24-uurs service bij storingen en problemen. Zo ben je altijd en overal bereikbaar, op de manier die jij nodig hebt. Laat je vooral ook adviseren over de verschillende pakketten die er zijn. Op die manier maak je de keuze die het beste past bij jouw bedrijf of instelling en zit u niet vast aan extra kosten voor zaken waar u geen gebruik van maakt. Meer informatie vind je op de website van NuCall.