ABNY
Telefonie

Moderne telefoons én lage prijzen!

Apple fans kunnen bij Swapphone onder meer terecht voor een lease iPhone 12, iPhone 11 en iPhone 11 Pro. Samsung gebruikers hebben de keuze uit S10, S10+, S20 + 5G et cetera. Voor het complete aanbod kijk je op de site van Swapphone. Leasen is om meerdere redenen een uitstekend idee. Groot voordeel is dat je nooit teveel betaalt voor een toestel; voor het huren wordt een scherp maandbedrag in rekening gebracht. Je belt, appt en face timet voortaan met een bijna-nieuwe smartphone. Deze smartphones zijn eerder gebruikt, maar zien er nog super goed uit. Je werkt dus mee aan de recycling-trend en levert een bijdrage aan een schoner milieu. Op alle phones geeft Swapphone uitgebreide service en garantie. Is er sprake van een defect? Het wordt zo snel mogelijk opgelost. Is reparatie niet mogelijk dan wordt direct een vervangend toestel opgestuurd. Zelfs als de lease iPhone of Samsung gestolen wordt, staat Swapphone voor je klaar.

Kom langs of neem contact op met Swapphone

Het hoofdkantoor en de werkplaats van Swapphone zijn gevestigd in Breda, aan de Neerloopweg nummer 17. Je kunt er langsgaan met vragen en direct je defecte telefoontoestel achterlaten. Woon je niet in de buurt of heb je geen tijd om naar Breda te gaan? Swapphone is per telefoon, Whatsapp en email bereikbaar: 085-0481941, +31 85 048 1941, info@swapphone.nl. Het is tevens mogelijk je verhaal via het online contactformulier te doen. Degenen die op Facebook en /of Instagram zitten, kunnen daar informatie inwinnen bij het Swapphone-team.

Swapphone krijgt goede beoordelingen

De klantenkring van Swapphone groeit per maand. Mensen die een Samsung of iPhone huren zijn over het algemeen zeer tevreden, zowel over de smartphones als over de geleverde service. Ben je nieuwsgierig naar individuele beoordelingen over Swapphone? Op de site staat een doorverwijzing naar Trustpilot, een website voor consumentenrecensies. De meningen die je daar leest gaan over bedrijven in allerlei verschillende landen, werkzaam in de meest uiteenlopende branches. In recente beoordelingen wordt over Swapphone onder meer het volgende gezegd.

“De support vanuit Swapphone is snel en effectief.”

“Samsung S9+ zo goed als nieuw en het werkt perfect.”

“Goede levering, goed contact en een leuk persoonlijk briefje erbij.”

https://swapphone.nl/

Gerelateerde artikelen

Goedkope telefoonhoesjes en mobiele accessoires kopen | Hoesje.shop

iPhone 6 hoesje

Telefoon repareren