Een professionele pentest laten uitvoeren?

Penetratie testers hebben over het algemeen erg veel ervaring met het optimaliseren van hun software programma’s. Zij kunnen op een zeer snelle wijze zien waar het probleem zich in de software bevindt. Ieder programma heeft namelijk een broncode, waarin alles moet kloppen. Klopt de broncode niet, dan kan het software programma een foutmelding veroorzaken en wordt dit bijvoorbeeld plotseling afgesloten. Dit gebeurt wel eens bij een bepaalde software die wij een tijdje geleden hebben gedownload. Waarschijnlijk is dit ooit door iemand in elkaar geflanst, want meerdere malen zijn wij daarna onze teksten kwijtgeraakt. Penetratie testers zorgen er bij professionele organisaties voor dat dit soort dingen niet kunnen gebeuren.

Performance testen: hoe gaat het zijn werk

 

Want dan kost het bedrijven best wel veel geld wanneer software niet werkt naar behoren. Stel dat u een groot bestand heeft getypt, dan heeft u vervolgens het probleem dat de tekstverwerker een foutmelding geeft en dat het programma wordt afgesloten. Professionele penetratie testers zullen dit soort problemen voorkomen waardoor het in ieder geval niet meer voorkomt. Of in ieder geval zeer sporadisch, zodat bedrijven geen schade oplopen door software dat niet werkt. Bedrijven worden immers steeds meer afhankelijk van het internet en van computers. Schakel een ervaren penetratie tester in zodat u geen last meer heeft van derving!

Professionele test laten uitvoeren?

Meer informatie over pentesten en de daadwerkelijk betekenis ervan kunt u online vinden. Er zijn experts op dit gebied die een professionele en vakkundige test voor u kunnen uitvoeren. Belangrijk is dat u ook kijkt naar welke projecten er al zijn uitgevoerd. Niet elke tester heeft ervaring met grote projecten. Sommige testers zijn erg bekend in de wereld van het pentesten. Zij hebben bepaalde fouten opgespoord die normaliter niet gemakkelijk gezien worden. Wanneer dit het geval is kunt u het beste deze tester inschakelen om een goede performancetest te laten uitvoeren. Meer informatie kunt u bijvoorbeeld vinden bij Websec.nl