ABNY
Image default
Winkelen

Nicopods bestellen bij de groothandel

Wil je graag nicopods bestellen, dan doe je dit het beste bij pouches.eu, dé nicopods groothandel. Hier hebben ze namelijk een ontzettend groot assortiment met een aantal grote topmerken. Deze topmerken hebben zelfs een aantal verschillende vormen van nicopods op de markt gebracht, juist omdat ze zo bekend zijn.

Verschillende vormen van nicopods

Je zou denken dat nicopods gewoon nicopods zijn, toch? Maar niets is minder waar. Een aantal grote merken hebben namelijk verschillende vormen op de markt gebracht, dit zijn onder andere:

  • LYFT nicopods – Dit is momenteel het bekendste merk als het op nicopods aankomt. Bij dit merk heb je niet alleen een uitgebreid aanbod, maar ook veel verschillende opties. Dit zorgt ervoor dat ze bekend zijn bij een groot publiek.
  • Killa nicopods – Deze variant is vooral erg populair onder jongeren. Dit komt vooral door de intensiteit van de nicopods, want de concentratie aan nicotine ligt hierbij namelijk behoorlijk wat hoger dan gemiddeld.
  • ZYN nicopods – De vormen van deze variant staan vooral voor innovatie. Bij dit merk kun je vooral terecht voor bijzondere smaakcombinaties wat ervoor zorgt dat je telkens weer verrast wordt. Op dit manier blijft het ook leuk om een nieuwe smaak te testen. Ook is het zo dat je bij deze variant de pakketje in mini formaat kan krijgen, waardoor ze precies tussen je bovenlip en tandvlees passen.

Tabaksvrij en gezonder dan roken en snus

Weet je niet wat nicopods zijn? Snus en roken is ongezond en niet enkel door de nicotine maar ook door bv teer ed. Heb je liever nicotine zonder tabak, dus enkel een nicotine boost? Dan kun je kiezen voor een gezonder alternatief. Dan kun je nicotine pouches, oftewel nico-pods aanschaffen. Dit is in principe hetzelfde als het Zweeds snus, echter zit hier alleen nicotine in en geen tabak. Daarnaast is het ook zo dat je de nicotine intensiteit vaak zelf kan bepalen. Verschillende merken hebben namelijk van één bepaalde smaak meerdere varianten te koop staan, met allemaal een andere nicotine intensiteit. Dit maakt dat het ook ideaal is om te gebruiken wanneer je wilt stoppen met roken.

 

https://pouches.eu/