ABNY
Image default
Internet marketing

De voordeligste seo offerte

Opzoek naar een voordelige seo offerte? Dan zit je hier goed. We begrijpen goed dat je allerlei verschillende seo’s met elkaar vergelijkt in prijs. Dat is hartstikke logisch, zouden wij ook doen. In dat geval zal het je dan vast ook al opgevallen zijn dat de prijzen sterk in elkaar verschillen. Maar hoe kan het dat deze seo offerte allemaal zo erg verschillen in prijs? Daar zitten verschillende redenen achter. Die redenen hebben wij voor je uitgezocht en zullen we verder toelichten. 

Waarom zoveel verschil?

Zoals hierboven genoemd, zal het je vast opgevallen zijn dat er veel verschillen zitten in een seo offerte, waarvan het grootste verschil de prijs. Maar hoeveel scheelt de ene seo offerte van de andere? Het grootste verschil zit het in of je gaat voor lokale of regionale seo. Je kan je vast voorstellend dat het veel moeilijker is op zoekmachineoptimalisatie te verkrijgen wanneer je als zoekwoord ‘kapper’ gebruikt dan dat je ‘kapper Apeldoorn’ gebruikt. De oorzaak hiervan is dat er in dat geval natuurlijk veel meer concurrentie is. Al gaat het om lokale zoekwoorden is de concurrentie een stuk lager. Landelijke competitie is uiteraard een stuk groter. Dus dat is de reden waarom er zoveel verschil in een seo offerte zit. 

Hoeveel scheelt het?

Nu je weet waarom er in een seo offerte zoveel verschillen zitten, is het ook wel fijn om te weten hoeveel ze van elkaar verschillen. Vaak ligt het optimaliseren van zoekwoorden landelijk en regionaal tussen de 100 en 300 euro per maand, dat is een heel verschil. Om een keuze te maken of je landelijk of regionaal gevonden wilt worden, moet je afvragen waar je gevonden wilt worden. Al ben je een klusbedrijf die voornamelijk aan de slag gaat in de omgeving van Nijmegen, heeft het weinig zin om landelijk te gaan.

Meer informatie over SEO optimalisatie kunt u ook vinden op de website van Webcontentmarketing.nl