ABNY
Zorg

Nu een professionele assertiviteitstraining volgen

Wilt u als werkgever uw werknemers een assertiviteitstraining aanbieden? Of overweegt u het volgen van een assertiviteitstraining misschien zelf? Tot welk categorie u ook behoort, vaststaat dat de assertiviteitstraining uw interesse heeft gewekt. Alvorens u kiest voor het volgen van een assertiviteitstraining wilt u graag meer informatie vergaren. Wat kunt u precies van de training verwachten? Hoe is de assertiviteitstraining inhoudelijk vormgegeven? En, voor wie is een assertiviteitstraining eigenlijk bedoeld? Om antwoord te krijgen op voornoemde vragen, is het doen van online research raadzaam. Bezoek bijvoorbeeld eens de website van de aanbieder van een assertiviteitstraining en vind uw antwoorden.

Is een assertiviteitstraining iets voor u?

U weet van het bestaan van een assertiviteitstraining af, maar is zo’n training wel iets voor u? Kan een assertiviteitstraining u daadwerkelijk verder helpen? Voor wie is zo’n assertiviteitstraining nou écht bedoeld? Een assertiviteitstraining is voor iedereen. Een ieder die wilt groeien als persoon en sterker in zijn of haar schoenen wilt staan, kan een assertiviteitstraining volgen. Bij deze training staat persoonlijke groei in de breedste zin van het woord namelijk centraal. Valt u altijd stil in een groter gezelschap? Is presenteren iets wat u graag vermijdt? En komt ‘’nee’’ zeggen tegen anderen niet in u vocabulaire voor? Meld u dan aan voor een assertiviteitstraining.

Wat kunt u precies van de training verwachten?

U weet dat een assertiviteitstraining bestaat en voor wie het bedoeld is, maar wat houdt de training precies in? Hoe is de assertiviteitstraining vormgegeven? Wat kunt u verwachten? Bij de assertiviteitstraining staat zelfvertrouwen en persoonlijke groei centraal. Deze begrippen kunt u in de breedste zin van het woord opvatten. U leert bijvoorbeeld met spanning om te gaan. Wat veroorzaakt de spanning en hoe uit zich dat in uw doen en laten? En, wat kunt u hieraan veranderen zodat u voortaan niet meer gespannen bent in zo’n situatie? Van succesvol presenteren tot gedurfd discussiëren; het komt allemaal aan bod bij de assertiviteitstraining.

 

Gerelateerde artikelen

CBD, een populair natuurlijk product

Een duurzame zorgsector

Incura zorgsoftware biedt een efficiënt boekhoudprogramma dat gemakkelijk in gebruik is