ABNY
Winkelen

5 voordelen van goud verkopen

Lekker aan het winkelen? Je hebt thuis nog gouden sieraden, die je nooit draagt en waar je kinderen of andere erfgnamen geen belangstelling voor hebben. Omdat het goud veel geld waard is, bewaar je het zo zorgvuldig mogelijk, zodat het niet gestolen kan worden. Je vindt dit maar lastig en vraagt je af of het goud verkopen een beter idee is. Dan hoef je het goud niet meer te bewaren en verdien je er ook nog eens geld mee!. Zijn er nog meer voordelen van goud bewaren? Goudinkooputrecht.nl geeft je nog vijf voordelen van goud verkopen.

1. Geld kun je verdelen, goud niet

Een gouden sieraad of gouden munt kun je niet verdelen, geld wel. Stel je hebt drie kinderen en je hebt een gouden sieraad, dat je aan hen wilt geven. Wat doe je dan? Geef je het aan een van hen? En zo ja, aan wie dan? Aan alle drie geven, gaat in elk geval niet lukken. Ga je het goud verkopen, dan krijg je er Euro’s voor en die kun je wel door drie verdelen.

2. Van geld kun je iets mooiers kopen

Een gouden sieraad of iets anders van goud kan voor jou veel waarde hebben, omdat je het van een dierbare hebt gekregen of omdat je het zelf erg mooi vindt. Is dit niet het geval dan ligt het goud je zeer waarschijnlijk alleen maar in de weg. In dit geval is het goud verkopen een goed plan. Dan kun je er iets mooiers van kopen.

3. Geld kun je op een bankrekening bewaren, goud niet

Goud moet je goed bewaren. Dat doe je bijvoorbeeld in een kluis of in je handtas, zodat inbrekers er niet bij kunnen. Dat kan je veel moeite kosten, omdat je continu waakzaam moet zijn. Goud in je bezit hebben, kan je ook een onveilig gevoel geven, waardoor je er angstig van wordt. Het grote voordeel van goud verkopen is dat je er geld voor terug krijgt en dat kun je veel eenvoudiger bewaren zonder dat je er zelf last van hebt, namelijk op een bankrekening.

4. Goud levert je geen winst, geld kan wel winst geven

Geld kun je op een spaarrekening plaatsen, zodat je er rente over ontvangt. Je kunt het ook beleggen, zodat het je op een later moment meer geld oplevert. Bij goud kan dit niet; je kunt er geen winst op maken. Wat wel kan, is het goud verkopen op een moment dat de goudprijs hoog is!

5. Je kunt snel veel geld verdienen

Veel geld verdienen kost je meestal veel tijd, je moet er echt iets voor doen, maar ga je goud verkopen, dan heb je in een klap veel geld. Je hoeft er alleen maar een afspraak voor te maken met onze taxateur. Van het verdiende geld kun je direct schulden afbetalen,(een deel van) je hypotheek aflossen en/of iets duurs kopen.

Goud verkopen bij goudinkooputrecht.nl

Als je bij ons een afspraak maakt om je goud te verkopen, dan ontvang je van ons gratis en geheel vrijblijvend een taxatie. Deze wordt uitgevoerd door een gediplomeerd taxateur, die het goud herkent en het goed op waarde weet te schatten (onze taxateurs hebben meer dan 20 jaar ervaring!). Wil je na de vrijblijvende taxatie het goud verkopen, dan ontvang je het geld direct: je hebt het verdiende geld direct in handen. Wel zo fijn, zo kun je er direct mee doen wat je maar wenst! Interesse in goudinkooputrecht.nl? Maak gerust een afspraak en kom langs voor een gratis, vrijblijvende taxatie in Utrecht.

https://www.goudinkooputrecht.nl/

Gerelateerde artikelen

Leren pilotenkoffer

Pikante lingerie voor mannen

Denk aan de objecten achter het voertuig