Passende trouwschoenen voor jouw dag

Ben je op zoek naar trouwschoenen voor die ene speciale dag? Uiteraard denk je veel over jouw grote dag na: alles moet tot in de puntjes geregeld zijn. Ook nu in deze tijd mag er niets ontbreken, dus ook de trouwschoenen moeten precies passend zijn. Niet alleen bij jouw trouwjurk, maar ook bij die van de bruidegom. 

Trouwschoenen die je na je trouwen ook weer kunt dragen 

Je hebt het vast wel eens eerder gehoord: heb je eindelijk je droomjurk gescoord en iedere dag kijk je reikhalzend uit naar jouw grote dag. Als die eenmaal achter de rug is, dan is de kans groot dat je deze weer terughangt in de kast – om ‘m vervolgens nooit meer te dragen. Precies hetzelfde met de trouwschoenen. Maar dat is toch eeuwig zonde? Als je jouw speciale trouwschoenen aanschaft, dan wil je die eigenlijk zo lang mogelijk dragen. Elke keer herinneren de trouwschoenen je er weer aan die ene dag. Het brengt dus ook vele herinneringen met zich mee. Daarom kun je ervoor kiezen het eens anders te doen dan de rest van de meute en trouwschoenen bij Shoelia aan te schaffen. Shoelia heeft heel veel keuze, niet alleen in trouwschoenen, maar ook in hedendaagse schoenen die je voor iedere gelegenheid weer kunt gaan dragen. Deze schoenen zijn vooral kleurrijk en met een opvallend patroontje. Maar ook als je daar niet van houdt, kun je voor een traditionele trouwschoen gaan. Zo steel jij echt de show bij de gasten en zorgt je ervoor dat je je op en top bruid voelt! 

Duurzame trouwschoenen voor mannen en vrouwen

Het feit dat de trouwschoenen ook te dragen zijn na je trouwen, maakt dat dit een hele duurzame keuze is. Shoelia heeft dus een breed assortiment aan trouwschoenen, zowel voor dames als voor heren. Deze zijn ook nog eens matchend bij elkaar. Vaak zie je traditionele en vooral witte trouwschoenen. Het is 2020, dus ga eens voor een comfortabele ballerina, kleurrijke pump of een stoerder model met een veter. Echt alles is mogelijk, het is tenslotte jouw dag! Make it count.