Mysteryshopping

De momenten in mijn leven dat ik, om de een of andere reden, op zoek was naar een baan, vond ik de aantrekkingskracht van thuiswerk altijd verleidelijk. De banen voor thuiswerk die het meest direct beschikbaar waren, waren oplichting of ze kosten meer om te doen dan je zou kunnen verdienen. De beste banen voor thuiswerk waren moeilijk te vinden of ze vereisten vaardigheden die ik gewoon niet had.

Mijn echte passie en roeping is kerkelijke bediening, die me in mijn geval een paar keer door het land heeft geleid. Het betaalde tot voor kort ook helemaal niet. Dat betekende dat ik een vaste betaalde baan moest vinden die flexibel genoeg was om mijn kerkdienst te doen.

Mijn laatste verhuizing was van Californië terug naar mijn thuisstaat Missouri. Dat bracht me in een positie waarin ik nog niet door de kerk werd betaald, en ik had nog steeds geen seculiere baan. Na een korte tijd van het invullen van sollicitaties, werd ik het beu en zocht ik gewoon de bedrijvengids van de stad op en begon te bellen. Ik kwam niet erg ver op de lijst voordat ik werd gevraagd voor een interview. Na het sollicitatieproces werd ik aangenomen. De baan die ik kreeg was een baan per uur bij een mystery shopping-bedrijf.

Ik heb veel geleerd over de mystery shopping-industrie en de problemen waarmee ze worden geconfronteerd met nep-mystery shopping-bedrijven. Deze nep-mystery shopping-bedrijven zullen vaak de naam van het echte mystery-shopping-bedrijf gebruiken. Ze verwijzen vaak naar de website van het echte bedrijf om hun legitimiteit te vergroten. Ze gebruiken soms zelfs de namen van de medewerkers van het echte mystery shopping-bedrijf.

Het doel van dit artikel is om je te leren hoe je vervalsingen kunt vermijden en voordeel kunt halen uit de vondsten door; je laten zien waar je naar moet zoeken in de vervalsingen, waar je de vondsten moet zoeken en de beste manier om het echte werk winstgevend te maken. Dit artikel moet de persoon die op zoek is naar een baan met flexibele werktijden, de informatie geven die hij nodig heeft om van mystery shopping een winstgevende onderneming te maken.

Pas op voor cheques in de mail! Als je cheques per post ontvangt van een mystery shopping-bedrijf voordat je iets hebt gedaan, is de kans groot dat het nep is. Ze kunnen je een e-mail sturen of zelfs bellen, maar als ze je geld sturen dat nog niet is verdiend, wees dan bang. Wees erg bang! Sommige nietsvermoedende mensen hebben ons kantoor gebeld om te vragen waar hun geld is. Ze volgden de instructies nauwkeurig op. Ze hebben de cheques gestort en het geld overgemaakt, maar nu staat hun bankrekening rood en eisen ze antwoorden. Mijn enige antwoord is dat ze zijn bedrogen en dat we er niets mee te maken hadden. Het breekt mijn hart om ze te vertellen dat ze waarschijnlijk nooit meer van dat geld zullen zien. Als u geld bent kwijtgeraakt door een van deze oplichting, dient u contact op te nemen met alle betrokken bedrijven en de FBI en moet u de lokale autoriteiten waarschuwen. Verwacht echter niet dat een van hen te doordringend is. Uw geld bevindt zich momenteel waarschijnlijk in een ander land.

De momenten in mijn leven dat ik, om de een of andere reden, op zoek was naar een baan, vond ik de aantrekkingskracht van thuiswerk altijd verleidelijk. De banen voor thuiswerk die het meest direct beschikbaar waren, waren oplichting of ze kosten meer om te doen dan je zou kunnen verdienen. De beste banen voor thuiswerk waren moeilijk te vinden of ze vereisten vaardigheden die ik gewoon niet had.

Mijn echte passie en roeping is kerkelijke bediening, die me in mijn geval een paar keer door het land heeft geleid. Het betaalde tot voor kort ook helemaal niet. Dat betekende dat ik een vaste betaalde baan moest vinden die flexibel genoeg was om mijn kerkdienst te doen.

Mijn laatste verhuizing was van Californië terug naar mijn thuisstaat Missouri. Dat bracht me in een positie waarin ik nog niet door de kerk werd betaald, en ik had nog steeds geen seculiere baan. Na een korte tijd van het invullen van sollicitaties, werd ik het beu en zocht ik gewoon de bedrijvengids van de stad op en begon te bellen. Ik kwam niet erg ver op de lijst voordat ik werd gevraagd voor een interview. Na het sollicitatieproces werd ik aangenomen. De baan die ik kreeg was een baan per uur bij een mystery shopping-bedrijf.

Ik heb veel geleerd over de mystery shopping-industrie en de problemen waarmee ze worden geconfronteerd met nep-mystery shopping-bedrijven. Deze nep-mystery shopping-bedrijven zullen vaak de naam van het echte mystery-shopping-bedrijf gebruiken. Ze verwijzen vaak naar de website van het echte bedrijf om hun legitimiteit te vergroten. Ze gebruiken soms zelfs de namen van de medewerkers van het echte mystery shopping-bedrijf.

Het doel van dit artikel is om je te leren hoe je vervalsingen kunt vermijden en voordeel kunt halen uit de vondsten door; je laten zien waar je naar moet zoeken in de vervalsingen, waar je de vondsten moet zoeken en de beste manier om het echte werk winstgevend te maken. Dit artikel moet de persoon die op zoek is naar een baan met flexibele werktijden, de informatie geven die hij nodig heeft om van mystery shopping een winstgevende onderneming te maken.

Pas op voor cheques in de mail! Als je cheques per post ontvangt van een mystery shopping-bedrijf voordat je iets hebt gedaan, is de kans groot dat het nep is. Ze kunnen je een e-mail sturen of zelfs bellen, maar als ze je geld sturen dat nog niet is verdiend, wees dan bang. Wees erg bang! Sommige nietsvermoedende mensen hebben ons kantoor gebeld om te vragen waar hun geld is. Ze volgden de instructies nauwkeurig op. Ze hebben de cheques gestort en het geld overgemaakt, maar nu staat hun bankrekening rood en eisen ze antwoorden. Mijn enige antwoord is dat ze zijn bedrogen en dat we er niets mee te maken hadden. Het breekt mijn hart om ze te vertellen dat ze waarschijnlijk nooit meer van dat geld zullen zien. Als u geld bent kwijtgeraakt door een van deze oplichting, dient u contact op te nemen met alle betrokken bedrijven en de FBI en moet u de lokale autoriteiten waarschuwen. Verwacht echter niet dat een van hen te doordringend is. Uw geld bevindt zich momenteel waarschijnlijk in een ander land.