ABNY
Eten en drinken

De lekkerste taarten om tentoon te stellen in jouw vitrine

Stel je hebt een café, een theehuisje, een bar of een totaal ander plekje waar je heerlijke drankjes en verrukkelijke taarten verkoopt. Je wilt dan natuurlijk die taarten goed tentoonstellen, zodat iedereen kan zien hoe lekker ze eruit zien. Maar welke taarten wil je eigenlijk tentoonstellen? Wij maakten een lijstje voor je.

 

Als je je taarten tentoon wilt stellen, is het belangrijk dat je een vitrine hebt waarmee je dat optimaal kunt doen. Daarom kun je een professionele en moderne horeca vitrine kopen bij Horecawebstore. Als je die hebt staan, kun je gaan bedenken welke taarten je erin gaat zetten. Wij geven je alvast wat tips.

Appeltaart

Appeltaart is een echte klassieker en hier kun je dan ook nooit de mist mee ingaan. Deze taart is dan ook nog altijd de meest populaire taart keuze van Nederland. Serveer de taart een beetje warm, met een flinke dot slagroom ernaast en de dag kan niet meer mis gaan. 

Schwarzwalder kirsch

Deze rijke taart bestaat uit een chocoladecake, slagroom, kersen en kirschwasser. Het is een traditioneel Duitse taart en heeft de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen. Dat is niet zo gek, want wie houd er nou niet van de combinatie chocolade en kersen.

Aardbeientaart

Deze taart is voornamelijk heerlijk op warme zomerdagen. De frisheid van de aardbeien zorgt voor een fijne, zoete verkoeling. Je vind de taart in verschillende vormen, namelijk met een harde of zachte koek en vaak met banketbakkersroom op de onderkant. 

Worteltaart

De naam zegt het eigenlijk al, worteltaart wordt gemaakt met wortels. Vaak wordt de taart geserveerd met een dikke crème of glazuur. De taart of cake is een vrij zwaar en is dan ook flink vullend, geen goed idee dus als je net een grote lunch achter de kiezen hebt.

Citroen meringue taart

Nog al zo’n taart die heerlijk is op een warme zomerdag. Deze taart bestaat uit een koek, een zogenaamde lemon curd en een dikke laag zachte meringue. De taart is heerlijk licht en fris. De citroen zorgt voor een zurige noot, terwijl de meringue voor een zachte, zoete toets zorgt. Deze twee smaken, gecombineerd met de knapperige textuur van de koek, complimenteren elkaar prachtig. 

 

Gerelateerde artikelen

Zelf pizzadeeg maken in 3 stappen

Een Mobiele Koffiebar Huren Met Barista Voor Jouw Evenement?

Catering Den Haag voor alle evenementen