ABNY
Woning en Tuin

Zo gebruik je roestvast staal in je interieur

Je ziet RVS regelmatig terugkomen in moderne interieurs en dat is helemaal niet zo gek. Het materiaal blijft lang mooi en heeft een hoge kwaliteit. Daarbij is RVS ook nog eens een materiaal dat er super tof en stijlvol uitziet.

 

Roestvast staal heeft vaak een mooie, blijvende glans. Waar veel glanzende objecten in het interieur dof worden, blijft RVS mooi glanzen. Combineer roestvast staal met materialen zoals hout of beton voor een stoer contrast. 

Roestvast staal toepassen

Je ziet de laatste tijd steeds meer RVS in verschillende interieurstijlen terugkomen. Ook in restaurants en andere bars kom je erg veel roestvast staal tegen. Het materiaal laat zich goed combineren met allerlei materialen en je kunt het ook heel erg subtiel naar voren laten komen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een houten tafel met RVS poten of een trap met een RVS leuning. Natuurlijk kun je ook helemaal voluit gaan met roestvast staal en meteen een hele tafel of trap van RVS nemen. Het is maar net wat je mooi vindt. 

 

Wil je graag RVS in je interieur verwerken maar weet je niet precies welke soort je nodig hebt of wat bij jouw woning past? Neem dan eens contact op met Steelpoint International, zij kunnen je precies vertellen wat je nodig hebt. Weet je ook nog niet precies hoe je roestvast staal in je interieur gebruikt? Hieronder geven wij je nog een aantal tips.

Wijnrekken en kledingrekken

In wijnbars zie je steeds meer wijnrekken en andere decoraties van RVS. Ook mensen die thuis een wijnrek hebben, kiezen steeds vaker voor roestvrij staal. Voor zowel de wijnkoeler als voor andere decoraties in je woning van RVS geldt: het is tijdloos en je raakt er niet zo snel op uitgekeken. 

 

Hetzelfde geldt voor kledingrekken. Deze kun je in heel veel verschillende materialen krijgen, waaronder dus roestvast staal. RVS staat eigenlijk altijd mooi bij je kleding, maar neemt niet de aandacht weg van het kledingstuk. 

Decoratie

We hadden het er hierboven al even over: RVS is hartstikke leuk om te gebruiken. Denk aan roestvaste beeldjes, fotolijsten, vazen of boekenhouders. Deze objecten hebben niet alleen weinig onderhoud nodig, ze zijn ook nog eens een echte blikvanger en maken gegarandeerd indruk op je bezoek.

 

Gerelateerde artikelen

Houtrot

Scandinavische woonaccessoires als nieuwe inrichting

Het onderhouden van een zwembad