Letselschade advocaat Scheveningen

Heeft u een ongeluk gehad in uw werksituatie? Heeft u fysiek letsel opgelopen door een aanrijding?  In deze situaties kunt u de hulp van een letselschade advocaat gebruiken. Deze kan de kosten voor u claimen die als gevolg van het ongeval gemaakt worden. U kunt hierbij denken aan medische kosten, maar ook verlies van inkomen omdat u (tijdelijk) niet in staat bent om te werken. Ook kosten voor hulp in het huishouden of bij persoonlijke verzorging kunnen worden geclaimd. Thomas van Dijk is een letselschade advocaat Scheveningen met ruime ervaring. Als slachtoffer kunt u rekenen op zijn juridische kennis en steun.

Van Dijk advocaat 

Thomas van Dijk staat klaar voor slachtoffers van een verkeersongeval, een ongeval op de werkvloer en mensen die letsel op hebben gelopen als gevolg van een medische fout. Ook wanneer u een whiplash opgelopen heeft, kunt u rekenen op de steun van Van Dijk. Deze aandoening wordt, ten onrechte, niet altijd serieus genomen, waardoor letselschade claimen bemoeilijkt wordt. Van Dijk advocaat zorgt ervoor dat u wel de juiste vergoeding ontvangt. Hij werkt samen met zijn collega’s en andere specialisten om uw zaak tot een goed einde te brengen.

Kosten letselschade advocaat

Maakt u zich zorgen over de kosten die een advocaat met zich meebrengt? Wanneer u een letselschade advocaat inschakelt is dit niet nodig. Letselschade advocaten werken op basis van no-cure-no-pay. Dit betekent dat u de advocaat alleen hoeft te betalen als u daadwerkelijk een schadevergoeding heeft ontvangen. Zo loopt u niet het risico om nog meer geld kwijt te raken. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om de hulp van een letselschade advocaat in te schakelen. Wilt u uw zaak melden bij Van Dijk, dan kunt u dit eenvoudig doen op de website. Er wordt dan spoedig contact met u opgenomen.  

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/