ABNY
Auto’s en Motoren

Schadeauto verkopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest

Heb jij een schadeauto waar je vanaf wilt? Heb je meerdere malen zelf geprobeerd om de auto weg te doen, zonder geluk? Probeer het dan via inkoopschadeauto.nl. Met SIN ben je binnen no time van jouw schade- of sloopauto af. SIN werkt ook landelijk. Hierbij maakt het dus niet uit waar jouw auto zich bevindt. Er is altijd de mogelijkheid om met SIN samen te werken. Vanwege onze jarenlange expertise kunnen wij de overdracht van jouw auto snel en nauwkeurig afronden.

De mogelijkheid op een vergoeding

Wanneer je jouw auto wilt afstaan dan is een vergoeding altijd welkom. Bij ons mag je ervan uitgaan dat wij je een realistisch bod zullen doen. Wij doen van te voren op secure wijze een waardebepaling en doen je dan een reëel bod aan de hand van de huidige waarde van jouw auto. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over het te ontvangen bedrag. Wij laten onze klanten nooit lang wachten op het overeengekomen bedrag. Vanaf het moment dat wij een overeenkomst hebben gaan wij over tot het betalen van de vergoeding. Verder ontvang je ook altijd een vrijwaringsbewijs mee van onze chauffeur. Dit bewijs is belangrijk en dien je ook te bewaren. Het is namelijk met dit bewijs dat je aan jouw verzekeraar kunt aantonen dat je vanaf het moment van overdracht niet meer verantwoordelijk was voor de auto en dus geen kosten over de auto hoeft te dekken. Jouw schadeauto verkopen gaat met SIN zonder dat je te maken krijgt met een heleboel vreemden aan jouw deur.

Samenwerken met SIN = totaal geen zorgen voor jou

Wij helpen jou graag om van jouw auto af te komen zonder dat dit voor jou leidt tot frustratie. Wij komen jouw auto zelf ophalen, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over hoe je de auto naar ons toe kan krijgen. Voor het ophalen van jouw auto vragen wij geen vergoeding. Zo ben je ook niets kwijt aan het overdragen van jouw auto. Dit is financieel gezien natuurlijk wenselijk voor jou. Ook maakt het niet uit van welk merk jouw auto is. Wij zijn bereid om auto’s van elk automerk over te nemen. Is jouw auto er heel erg aan toe, maak je dan geen zorgen. Ook deze auto’s kun je bij inkoopschadeauto.nl kwijt. Naast schadeauto’s nemen wij ook graag sloopauto’s.

Gerelateerde artikelen

Personenbus huren Eindhoven

Voertuigvolgsysteem zorgt voor efficiëntie

Paruzzi.com: ook hét adres voor gereedschap, onderhoudsproducten en technische info