ABNY
Horeca

Ga voor de mobiele smoothiebar van Shakes on Wheels!

Ben je op zoek naar een leuk idee voor bij jouw op de zaak? Je collega’s eens verassen met een heerlijke verse cateraar die ook nog eens alles vers klaar maakt?

Na de lockdown staan ze helemaal voor je klaar. De shakers van Shakes on Wheels.

Ze reizen het hele land door met smoothiefietsen, smoothiebarren en hun smoothiefoodtruck. Ze zijn zo mobiel dat ze zelf in Duitsland en België komen om te shaken. Alle beurs gebouwen in Nederland kennen ze op hun  duimpje. Dus ook op je beursstand zijn ze de perfecte aanvulling om je gasten in de watten te leggen.

Een mobiele smoothiebar naar je bedrijf laten komen kan op elk gewenst moment en is zeer eenvoudig. Zo is maandagochtend natuurlijk het perfecte moment om je week te beginnen en mis staan de shakers ook zeker niet op de vrijdag middag borrel. 

Als jij een mobiele smoothiebar naar je werk laat komen van Shakes on Wheels, dan ontzorgen ze jou volledig. Ze nemen alles mee, van de bar tot de rietjes. En vanzelfspreken al het fruit en groente. Ze maken speciaal voor jou een smoothiemenu afgestemd op jou wensen. Zo is er op het moment supremé altijd voor ieder wat wils. De smoothies die ze maken zijn echt heerlijk.

 

Ben je al overtuigd? Neem dan zeker even een kijkje op hun website en laat een mobiele smoothiebar naar jouw werk toe komen!

 

Je bent misschien benieuwd wat voor smoothies ze dan zoal maken. Een van hun gezonde favoriete is de Mango Green. Dit is een smoothie die smaakt naar mango maar vol zit met de gezonde kracht van spinazie. En als superfood hebben ze Matcha toegevoegd. Dit geeft de smoothie een extra boost met super healthy anti oxidanten. Ze hebben ook de berry booster vaak op het menu staan, deze smoothie zit vol met de kracht van rood fruit. Aangevuld met Acai is berry booster een echte boost voor je gezondheid, en ook nog eens super lekker!

 

Gerelateerde artikelen

Smoothies zijn zó 2019

Leuke wanddecoratie met een Pvc Wanddoek

Foodservice volgens de laatste trends