ABNY
Zakelijk

Veilig importeren uit China, Vietnam en India

Veilig importeren uit China, Vietnam en India zonder dat hierbij problemen ontstaan. Een mooi streven voor Westerse bedrijven en zelfstandig ondernemers. Echter toont de realiteit vaak ook een keerzijde aan dit hele verhaal.

Producten uit Azië importeren blijft namelijk een behoorlijk ingewikkeld proces waarbij continu bepaalde problemen kunnen ontstaan. Als ondernemer is het hierdoor onwijs belangrijk om jezelf bewust te zijn van deze risico’s en deze indien nodig te beperken tot een minimum.

Het uitvoeren van kwaliteitscontroles speelt hierbij een cruciale rol. Mocht er bijvoorbeeld tijdens het productieproces geen enkele kwaliteitscontrole plaatsvinden, dan neemt de fabrikant in China graag het heft in eigen handen. Dit kan zich vertalen in het gebruik van goedkopere grondstoffen en/of minder ervaren personeel voor dezelfde werkzaamheden inzetten.

 

Laat je echter een aantal betrouwbare kwaliteitscontroles uitvoeren? Dan zul je verzekerd zijn dat de kwaliteit van elke bestelling behouden blijft. Hiermee neem je dus ook direct afscheid van eventuele horrorscenario’s. Denk bijvoorbeeld aan zeecontainers die vanuit China Europa komen binnenvaren en bomvol zitten met defecte producten.

Klinkt deze situatie bekend? Dan is het misschien interessant om de service en diensten van een externe partner als Coolen China te overwegen. Naast het advies met betrekking tot transport bestaan er genoeg andere mogelijkheden om veilig producten te importeren uit China, Vietnam en India. Het meest belangrijke doel hierbij is de kwaliteit van importproducten uit deze landen te garanderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe scheiden regelen nu eigenlijk werkt

Waarom winkel reclame belangrijk is voor je onderneming

Wij beantwoorden jouw vragen over: vriendschapsringen